Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1029 kJ
12%
246 kcal
Rasvaa
2,60g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
45,00g
17%
Sokereita
6,40g
7%
Kuitua
4,3g
Proteiinia
7,70g
15%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 maalis 23 01.00 ip.
12%
GDA:sta*
(246 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (77%)
 
Rasvaa (10%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
246
Rasva
2,6g
Hh
45g
Prot
7,7g
Kohteessa 100 g on 246 kaloria
Kalorien jakautuminen: 10% rasva, 77% hh, 13% prot.

Luokkaan Kanniston Leipomo ja Leivonnaiset liittyvät:

Runebergintorttu
Cookiepuusti
Redvelvet Kakku

Lisää Kanniston Leipomo tuotteita:

Jyvävuoka
Kaurasiemensolmu
Laskiaispulla Mantelimassalla
Laskiaispulla Vadelmahillolla
Levain
  Näytä kaikki tuotemerkin Kanniston Leipomo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leivonnaiset:

Hedelmäviineri
Kaneliviineri
Juustoviineri
Viineri
  Näytä lisää kohteen Leivonnaiset ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Espresso House Choco Four Muffinssi
Meriläisen Leipomo Kanelipitko
Espresso House Pekaani-Kinuskipulla
Espresso House Sticky Caramel Dream
Espresso House Pekaani-Kinuskibrownie
Espresso House Mudcake


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.