Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1778 kJ
21%
425 kcal
Rasvaa
14,50g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,500g
43%
Hiilihydraatit
69,00g
27%
Sokereita
61,00g
68%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
3,80g
8%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 tammi 15 04.02 ip.
21%
GDA:sta*
(425 cal)
21% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (65%)
 
Rasvaa (31%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
425
Rasva
14,5g
Hh
69g
Prot
3,8g
Kohteessa 100 g on 425 kaloria
Kalorien jakautuminen: 31% rasva, 65% hh, 4% prot.

Luokkaan Marabou ja Karkit liittyvät:

Japp Peanut Caramel
Pigall
Praliner Med Nougatfyllning
Eggs
Lakrits, Hallon & Caramel
Smil Caramel
  Näytä lisää tuotteita: Marabou Karkit

Lisää Marabou tuotteita:

Mansikka
Skotte
Premium Karamelliserad Nöt
Daim Mint Jäätelö
Wishes
  Näytä kaikki tuotemerkin Marabou tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Kovat Makeiset
Maitosuklaa
Suklaamakeiset (Makeat)
Karkkirakeet
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Tyrkisk Peber Soft&Spicy
Sweet Corner Fruit & Liquorice Winegums
Fazer Ässä Mini Hedelmäpastilleja
Dumle Bunnies
Brynild Knatter Frukt
Ahlgrens Bilar Fruktkombi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.