Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
577 kJ
7%
138 kcal
Rasvaa
11,60g
17%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,800g
29%
Hiilihydraatit
5,60g
2%
Sokereita
1,60g
2%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
2,20g
4%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 syys 16 09.55 ap.
7%
GDA:sta*
(138 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (17%)
 
Rasvaa (77%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
138
Rasva
11,6g
Hh
5,6g
Prot
2,2g
Kohteessa 100 g on 138 kaloria
Kalorien jakautuminen: 77% rasva, 17% hh, 6% prot.

Lisää Olympus tuotteita:

Halloumi
Feta -25% Suolaa
Grekisk Yoghurt
Feta Barrel Aged
Feta Laktoositon
  Näytä kaikki tuotemerkin Olympus tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Salaattikastike:

Ranch-Salaattikastike
Ranch-Salaattikastike (Rasvaa Vähennetty)
Ranskalainen Salaattikastike
Caesar-Salaattikastike
Salaattikastike (Vähäkalorinen)
Italialainen Salaattikastike
  Näytä lisää kohteen Salaattikastike ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Hesburger Paprika-Curry Salaatinkastike
Felix Chili Aioli Salaattikastike
X-Tra Tomaattinen Salaattikastike
PicaDeli Avokadovinegrette
Lounashetki Valkoinen Balsamicokastike
Välimeren Herkut Vaalea Balsamicokastike


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.