Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Jalapeno

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
96 kJ
1%
23 kcal
Rasvaa
0,90g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
3,20g
1%
Sokereita
-
Proteiinia
0,60g
1%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 kesä 13 02.05 ip.
1%
GDA:sta*
(23 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (55%)
 
Rasvaa (35%)
 
Proteiinia (10%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
23
Rasva
0,9g
Hh
3,2g
Prot
0,6g
Kohteessa 100 g on 23 kaloria
Kalorien jakautuminen: 35% rasva, 55% hh, 10% prot.

Luokkaan Pirkka ja Jalopenot liittyvät:

Cheddarjalapenot
Kvinoa Snacks Creamy Jalapeno
Parhaat Chia-Täysjyvätortilla
Kasvisjalapenotikku

Lisää Pirkka tuotteita:

Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
Gyoza
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jalopenot:

Jalopeno (Säilyke, myös Neste)
Jalopeno
Chili (Vihreä, Säilyke)
Chili (Vihreä)
  Näytä lisää kohteen Jalopenot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Crusti Croc Jalapenos
Feel Good Food Snackbox Paprinos
Culinea Cream Cheese Jalapenos
Pirkka Kvinoa Snacks Creamy Jalapeno
El Tequito Mexican Style Snack Box
Eridanous Green Chilli Peppers With Soft Cheese Filling


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.