Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Persikkaviipaleet Mehussa

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
209 kJ
3%
50 kcal
Rasvaa
0,10g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
12,00g
5%
Sokereita
12,00g
13%
Proteiinia
0,50g
1%
Suola
0,12g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 maalis 17 09.07 ap.
2%
GDA:sta*
(50 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (94%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
50
Rasva
0,1g
Hh
12g
Prot
0,5g
Kohteessa 100 g on 50 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 94% hh, 4% prot.

Luokkaan Pirkka ja Persikat liittyvät:

Persikkajäätee

Lisää Pirkka tuotteita:

Toukkis Jäätelötuutti
Iso Hasselpähkinä-Mantelikrokanttituutti
Luumu
Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Persikat:

Persikat
Persikat (Säilötty Mehussa, Koko Sisältö)
Persikat (Säilötty Vedessä, Koko Sisältö)
  Näytä lisää kohteen Persikat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Domino Persikka-Vadelma
Valio Persikka & Päärynä Keitto
Fazer Amica Persikkasmoothie
Del Monte Persikan Puolikkaat Mehussa
Rainbow Persikat Sokeriliemessä
Del Monte Peach Halves Light


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.