Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Vihreät Pavut Paloina

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
96 kJ
1%
23 kcal
Rasvaa
0,10g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
2,60g
1%
Sokereita
0,70g
1%
Kuitua
2,8g
Proteiinia
1,50g
3%
Suola
2,25g
38%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 marras 17 10.03 ap.
1%
GDA:sta*
(23 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (60%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (35%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
23
Rasva
0,1g
Hh
2,6g
Prot
1,5g
Kohteessa 100 g on 23 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 60% hh, 35% prot.

Luokkaan Pirkka ja Vihreät Pavut liittyvät:

Sugar Snaps Salaattiherne

Lisää Pirkka tuotteita:

Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
Modenan Salaattisekoitus
Sorja Salaattisekoitus
Kauraruoka Juustonmakuinen
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Vihreät Pavut:

Pavut (Vihreät)
  Näytä lisää kohteen Vihreät Pavut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Eridanous Green Beans in Tomato Sauce
Duc de Coeur Haricots Verts
Änglamark Vihreät Pavut
Findus Dagens Special Lehtipihvi Maustevoilla
Rainbow Vihreät Pavut Suolaliemessä
Green Grocer's Seasoned Mixed Vegetables Mexican Style


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.