Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Rainbow

Basilicata

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
192 kJ
2%
46 kcal
Rasvaa
1,10g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,300g
2%
Hiilihydraatit
7,40g
3%
Sokereita
5,30g
6%
Proteiinia
1,50g
3%
Suola
0,64g
11%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 helmi 23 10.56 ap.
2%
GDA:sta*
(46 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (65%)
 
Rasvaa (22%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
46
Rasva
1,1g
Hh
7,4g
Prot
1,5g
Kohteessa 100 g on 46 kaloria
Kalorien jakautuminen: 22% rasva, 65% hh, 13% prot.

Luokkaan Rainbow ja Valkosipuli liittyvät:

Yksikyntinen Valkosipuli
Tonnikalaa Valkosipuli

Lisää Rainbow tuotteita:

Riisivälipala Mustikka
Red Curry Wok Sauce
Tonnikalaa (Just Open & Eat)
Taateli-Maapähkinäpatukka
Pillimehu
  Näytä kaikki tuotemerkin Rainbow tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Valkosipuli:

Jauhettu Valkosipuli
Valkosipuli
Valkosipulijauhe
Valkosipuli (Kypsennetty)
  Näytä lisää kohteen Valkosipuli ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

LEE KUM KEE Minced Garlic
Kartanon Valkosipuli Meetvursti
Putaan Pulla Mehevät Nyhtöpalat Valkosipuli
Benecol Valkosipuli Tuorejuusto
Valio Tulinen Tomaattikeitto
Herkkumaa Valkosipulimajoneesi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.