Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
510 kJ
6%
122 kcal
Rasvaa
10,00g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,500g
28%
Hiilihydraatit
5,00g
2%
Sokereita
4,10g
5%
Proteiinia
3,00g
6%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 26 helmi 19 09.20 ap.
6%
GDA:sta*
(122 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (16%)
 
Rasvaa (74%)
 
Proteiinia (10%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
122
Rasva
10g
Hh
5g
Prot
3g
Kohteessa 100 g on 122 kaloria
Kalorien jakautuminen: 74% rasva, 16% hh, 10% prot.

Luokkaan Valio ja Kerma liittyvät:

Mansikkakerma
Sweet Chili Ruokakerma
Kermainen Kookos
Ruokakerma Pippuri-Pekka
Täyteläinen Kuohukerma
Ruokakerma Kolme Sipulia
  Näytä lisää tuotteita: Valio Kerma

Lisää Valio tuotteita:

Profeel Tuttifrutti
Meksiko Tuorejuusto
Oddlygood Dreamy Pina Colada
Kääretorttu
Valiojogurtti Bali
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kerma:

Kuohukerma
Kuohukerma (Paineistettu)
Kevytkerma
Kahvikerma (Kevyt)
  Näytä lisää kohteen Kerma ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Vemondo Oattis Kauraruoka
Nick's Cookies & Cream
Fazer Pätkis Crunchy Tuutti
Aito Kauraruoka Juustonmakuinen
Valio Oddlygood Easy Whipping
Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.