Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 ml
annosta kohti
% RI*
Energiaa
146 kJ
2%
35 kcal
Rasvaa
1,50g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,300g
2%
Hiilihydraatit
3,70g
1%
Sokereita
0,90g
1%
Proteiinia
1,50g
3%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 kesä 17 12.47 ip.
2%
GDA:sta*
(35 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (44%)
 
Rasvaa (39%)
 
Proteiinia (17%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
35
Rasva
1,5g
Hh
3,7g
Prot
1,5g
Kohteessa 100 ml on 35 kaloria
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 43% hh, 17% prot.

Luokkaan Vitasia ja Keitot liittyvät:

Tom Kha Soup
Bihun-Soup With Chicken
Beijing Soup
Shangsu Soup

Lisää Vitasia tuotteita:

Riisinuudeli
Udon Noodles
Nori Sheets
Japanese Style Rice Drink Matcha Flavoured
Kanan Fileesuikale Green Curry
  Näytä kaikki tuotemerkin Vitasia tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keitot:

Tomaattikeitto
Misokeitto
Kanakeitto
Kana-Nuudelikeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 ml
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kartanon Kylmäsavukirjolohikeitto
Kokkikartano Jauhelihakeitto
Saarioinen Kesäkurpitsa-Juureskeitto
Kuljanka Goulash Hungarian Style Soup
Via Jauheliha-Pepperonikeitto
Jalostaja Kermainen Riistakeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.