Päiväkirja - nagikata, 29 tammi 18

Extreme luuseri olo. Uuden elämän piti alkaa, mutta sen sijaan olen vedellyt runebergintorttuja sairaaseen tahtiin: viimeinen meni just äsken aamukahvin kanssa. Nyt yrjöttää.
Viikonlopun aktiivisuus oli kävely pressanvaalipaikalle ja takas, eli noin 1 km yhteensä.
En viitsinyt mennä vaakaan, se saa odottaa vaikka keskiviikkoon.

Näytä dieettikalenteri, 29 tammikuuta 2018:
1843 kcal Rasva: 62,07g | Prot: 59,53g | Hh: 253,93g.   Aamiainen: Runebergin Torttu, Lidl Ciabatta, Kurkku, glimminge, Suodatinkahvi. Lounas: Riisinuudelit (Kypsennetty), Lihapyörykät (Naudanliha). Välipalat/Muut: Valio Maustettu Rahka Appelsiini. lisää...
1874 kcal Harjoitus: Spinning - 1 tunti, Lepo - 15 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mulla on kans painonmerkinnät jääneet, jumissa mikä jumissa. Mietin pitäiskö jättää ruokien merkkailut hetkeksi ja palata vaikka keväämmällä astialle...en oikein tiedä.  
29 tammi 18 jäseneltä: Cilatus
itsensä soimaamisesta ei oo litään hyötyä! vedit torttuja, mutta älä vedä enää! et ole saanu aikaan mitään peruuttamatonta, jos paino on noussut niin se kyllä lähtee takaisin laskuun nopeasti kun vaan jatkat dieettilinjalla. kannattaa myös sillon tällöin sallia itselleen hellepäivä, niin pysyy helpommin kurissa eikä tapahdu repsahduksia 
29 tammi 18 jäseneltä: annikki6
Mulla liikkuminen myös ihan nollassa, ruuat sentään ns hanskassa. 
29 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Motivaatio-ongelmat on pahimpia..Runebergin torttuaddiktiosta puhumattakaan. Auttaisiko pienet/lyhyen aikavälin tavoitteet? Viikko kurinalaisesti? 
29 tammi 18 jäseneltä: Pottu72
kun ei oo motii, niin itseni soimaaminen on se eka juttu. Ei oo luonteen lujuutta. Mutta arkipäivisin tapahtuva liikunta on lähtenyt käyntiin (väh. 2 x viikko), joten jossain vaiheessa alkaa varmaan annoksetkin taas kohtuullistua. Nyt on vain skeida fiilis heti viikon alkuun. Jospa se tästä kohenisi viikon loppua kohden. 
29 tammi 18 jäseneltä: nagikata
ja kohtahan on taas fillarikelit 😆 
29 tammi 18 jäseneltä: Pottu72
Heh Pottu, sinäpä sen sanoit 😎 Tuliterä fillari tilattu ja saapunee maahan sopivasti kun pyöräkelit alkaa 😄👍🏻 
29 tammi 18 jäseneltä: nagikata
Jos itsensä soimaaminen tehoaisi niin kukaan ei olisi lihava. Itsensä kehuminen on se juttu eli kehu itseäsi vaikka vain siitä että ajattelit olla syömättä sitä torttua ja kiitä itseäsi siitä että et syönyt suklaata vielä siihen päälle. Ja kiitä itseäsi ja kehu itseäsi että olet tässä ryhmässä jo tekemässä asialle jotain. Kaikki järjestyy luota prosessiin ! 
30 tammi 18 jäseneltä: skinnygirl555

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - nagikata


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.