Päiväkirja - Ancaha, 07 touko 18

woe prkl arkipyhät ym..katkoo kyllä mulla niin paljon.. ja poika taas valvottanut niin ei jaksais millään nyt.. hieman nousussa paino (500g-1) edelleenkin vapun jäljiltä.. stressaan noista vapaista aivan liikaa..huoh.. kun ei liian tiukillekaan voi vetää syömishäiriö taustan takia.. oon siks ottanut viikonloppuna ja pyhinä hieman vapaammin..

Näytä dieettikalenteri, 07 toukokuuta 2018:
998 kcal Rasva: 73,26g | Prot: 69,81g | Hh: 14,19g.   Aamiainen: Kevytmaito (2%), Kahvi, Vesi. Lounas: Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Kahvi, Vesi, Keitetty Kananmuna, Kukkakaali (Tuore, Kypsennetty ilman Rasvaa). Päivällinen: Borges Extra Virgin Oliiviöljy, Rainbow Salaattijuustokuutiot, Pohjolan Juustola Kotimainen Punaleima, Kahvi, Kananmuna, Rainbow Tonnikalaa Hiutaleina Öljyssä, Vesi, Kukkakaali (Tuore, Kypsennetty). Välipalat/Muut: Vesi, Pohjolan Juustola Kotimainen Punaleima, Rainbow Salaattijuustokuutiot, Rainbow Tonnikalaa Hiutaleina Öljyssä, Kukkakaali (Tuore, Kypsennetty ilman Rasvaa). lisää...


Kommentit 
hei, kannattaa miettiä nyt isommassa perspektiivissä. kilon heittelyt ei välttämättä edes näy eikä tunnu missään, joten keneltä ne on pois? ole armollinen itsellesi. tottakai pyhinä saa ottaa vapaammin. ei koko elämä voi olla jokaisen suuhun pistetyn kalorin laskemista. 
07 touko 18 jäseneltä: karkkikarkki
Juuri näin ja mua uteluttaa, että mikä niissä vapaissa stressaa? Voisitko ennemmin vaikuttaa siihen, että ne vapaat ei olis niin stressaavia? Että ennemmin pääsisit nauttimaan niistä vapaista? 
07 touko 18 jäseneltä: Fantsut
Tytöllä ei ole koulua..ja hän on adhd lapsi..ja nuorempi valvottaa yöt niin ei jaksaisi sitten samalla tavalla puuhata..yritän sitten kuitenkin katsoa mitä suuhuni laitan, mutta tyttö jo ihmettelee minun ruokavaliota niin ärsyttää yhdessä ruokailut kun en halua näyttää huonoakaan mallia..joten syön samaa ruokaa mitä lapsetkin.. huoh.. no voi kuulostaa mitättömältä jutulta jonkun korvaan, mutta meitä on erilaisia... onneksi 😊 
07 touko 18 jäseneltä: Ancaha
Onko sulla joku erikoinen dieettiruokavalio, miksi lapset ei voisi syödä sun kanssa samaa ruokaa? Itse kun laitan ruokaa, niin lapset syö ihan samaa, vain esim hiilareiden/proteiinien välistä suhdetta voi vaihtaa valitsemalla eri ruoka-aineita eri määrän kuin itse otan. Kaikille sama terveellinen ruoka. Lapset 17v, 12v ja 7,5kk. Vauvan osuus toki pitää irrottaa ennen suolan lisäämistä, mut muuten kaikille menee nätisti samat safkat. 
07 touko 18 jäseneltä: Fantsut
ei tietenkään kuulosta mitättömältä mutta kunhan et olisi liian ankara itsellesi :-) 
07 touko 18 jäseneltä: karkkikarkki
Erittäin tiukalla vhh:lla..eli en syö kasviksia läheskään tarpeeksi suosituksien mukaan..en viljaa, en perunaa,riisiä, kastikkeita yms..maitotuotteet jää kahvin seuraksi.. eli ei ns hyvää mallia.. teen kyllä ihan mielellään ruuat erikseen itselle ja erikseen muille..se ei stressaa yhtään, koska nautin ruuanlaitosta..mutta en itse välitä syömisestä..nopeasti vaan polttoainetta kehoon ja siinä se.. 
08 touko 18 jäseneltä: Ancaha

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ancaha


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.