Päiväkirja - Onnellinenko, 13 kesä 18

Nyt vähän ristiriitaisissa tunnelmissa tuon polven takia. Kuvattiin ja on kuulemma alkavaa kulumaa sisäsyrjässä. Mutta miksi mun polvi on sitten ulkosyrjästä kipeä? Semmonen vilahtava kipu tuntuu jalkaa kääntäessä. Eikä muuten oo kipeä levossa.

Nyt oon vähän kurkkinut teitä muita ja tulin siihen tulokseen, että meitähän on täällä moneen junaa. Mahtava asia 👍🏻

Minulle on tullut sellainen mahtava tilanne painonhallintaan. Olen saanut hyvän rytmin syömiseen ja jos rytmi heittää roppa huutaa ruokaa. Lisäksi ylimääräsiä ei ole tehnyt mieli syödä. Näillä nyt on hyvä jatkaa matkaa.

Näytä dieettikalenteri, 13 kesäkuuta 2018:
1177 kcal Rasva: 25,43g | Prot: 69,01g | Hh: 92,78g.   Aamiainen: Juustoportti AB Jogurtti Mustikka. Lounas: Kotimaista Broilerin Ohutleike, Kurkku, Kirsikkatomaatit, Kotimaista Suomalainen Jääsalaatti. Päivällinen: Pirkka Miniluumutomaatti, Valkoinen Riisi, Valio Koskenlaskija Ruoka Maustamaton, Rainbow Broilerin Ohutleike. Välipalat/Muut: Artick Milk Juustokeitto, Cambridge Cranberry Flavoured Crunch Bar. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
No tämä olikin hieno kuulla! Uudella tsempillä eteenpäin! 
13 kesä 18 jäseneltä: Fantsut
Sisäsyrjän kuluma ja ulkosyrjän vamma voivat olla aivan eri syystä syntyneitä. Lisäksi monet sidekudos ja vastaavat vammat ei mene ihan niin loogisesti kuin voisi ajatella. Työtoverin päkiän alueella oleva kipu johtui siitä että riittämätön keskivartalon hallinta kiertää jalkaa sisäänpäin jolloin joku lihas siellä jossain saa taas jotain aikaan. Fyssarin jumpalla tuokin ratkesi. Mulla katkesi eturistiside eilen ja kuitenkin näkyvin vamma ja kipu on polven sisäsyrjän reiden alaosassa. 😳 
13 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Liukastuin josta tuli nuo kivut ulkosyrjään ja mietin antaisinko siihen pistää kortisoonia.  
13 kesä 18 jäseneltä: Onnellinenko
Onko kuluma ja nivelrikko sama asia? Minulla todettiin muutama viikko sitten ja olen hIeman murheissani kun olen tykännyt harrastaa juoksua. Nyt mennään kivun ehdoilla, kävellyt olen paljon ja aloittanut vesijuoksun.  
13 kesä 18 jäseneltä: ritulissu
Täällä meidän erilaisuus on juuri ihana asia ❤️! Hienoa, että syömiset kohdillaan. Toivottavasti polvikin tulee kuntoon. 
13 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Nivelrikko on enemmänkin sairaus johon voi vielä perimätekijätkin vaikuttaa. Kuluma on luonnollista kulumaa jota on toisilla enemmän, toisilla vähemmän kuten esim ikänäkö. Molempiin vaikuttaa ylipaino ja esim rasituskuorma kuten vaikkapa raksajätkällä. Toisinsanoen, ylipainoisella toimisto työntekijällä voi olla vähemmän kulumaa kuin laihalla rapparilla. 
13 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Laitettiin jotain ainetta, en muita lääkkeen nimeä, mutta ilmeisesti kukonheltta uutetta tai vastaavaa vielä laitetaan kaksi kertaa. Vaikuttaa aika hyvältä tietynlainen kipu jäi pois. 
13 kesä 18 jäseneltä: Onnellinenko

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Onnellinenko


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.