Päiväkirja - MännistönNopein, 13 heinä 19

Jos tekee päivittäin melko ruumiillista työtä (puutarhatöitä, lapiointia, erilaisten koneiden käyttöä) ja normaali energiantarve on 2000 kcal, niin miten tulisi syödä eri lailla? Jos ei ole mahdollisuutta kunnon työpaikkalounaaseen vaan omiin eväisiin.

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Pähkinöitä mielestäni nyt ainakin, reilusti, saa kunnolla kaloreita.  
13 heinä 19 jäseneltä: ritulissu
Pähkinöistä saa 100g äkkiä 600 kcal. Koska painonnousu on sinulla tavoitteena, söisin kaloripitoista ruokaa. Oletko nälkäisempi, onko nykyinen fyysinen työ miten erilaista verrattuna aiempaan arkeen? Jaksatko hyvin työpäivän, entä työpäivän jälkeen? Oletko nyt syönyt tuon 2000 kcal? 
13 heinä 19 jäseneltä: J0hQ
Syön mielestäni pähkinöitä paljon, en halua liikaa ettei kerry esim. E-vitamiini taikka seleeni. Ja siis en jaksa hyvin työpäivisin..😅 Pääosin se johtuu univelasta. Olen pari kertaa nälkäinen päivän aikana ja lounaalla syön ehkä 400-500 kcal kun enempää en osaa valmistaa. Illalla sitten syön sen verran että ehkä just 2000 kcal tulee täyteen. Mutta rasittunut olen. 
13 heinä 19 jäseneltä: MännistönNopein
Jos painoa haluaa nostaa niin syö jäätelöä ja paljon hiilareita. Kuitenkin myös terveellistä ruokaa kuten laadukasta pastaa. La Molisanan pastassa on paljon myös proteiinia. Pasta maistuu myös kylmänä kun teet siitä salaatin esim. tonnikalaa öljyssä ja kasviksia ym. mieleistä sekaan. Ota aamuisin myös extra vergine kookosöljyä pari lusikallista.  
13 heinä 19 jäseneltä: 60Fatman
Viherpirtelöstä saa helposti vitamiineja ja energiaa ja sen voi hörppiä pikkuhiljaa päivän aikana nesteenä, jos ei niin nälkä ole. Sekaan esim. pinaattia, lehtikaalia, avokadoa, oliiviöljyä, siemeniä tai pellavarouhetta ja vaikkapa proteiinijauhetta (Plus hyvää suolaa! Muuten maistuu laihalta.) Omppu, kiivi ja selleri hyviä myös, jos niistä tykkää. Itse en kaipaa makeutta ja sellerin maku on mulle vähän inha.. :)  
14 heinä 19 jäseneltä: Outi_OM
Jään seurailemaan sun juttuja, ihana kun täältä löytyikin toinen jolla painonnosto tavoitteena. Itsekin tavoittelen 55kg painoa nyt ensi alkuun. Mulla kans raskas fyysinen työ ilman kunnon ruokailumahdollisuutta. Mä sorrun tosi usein paikkaamaan puuttuvat kalorit töissä sokerilla mut sehä on huono juttu. Oon yrittäny tehä smoothieita joihin laittaa avokadoa, se yks keino millä saa sitä alas. Mutta on siinä hommaa saada ees 2000 täyteen päivän aikana, iltaisin pitää tyyliin väkisin syödä.  
19 heinä 19 jäseneltä: Tindelin

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - MännistönNopein


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.