Päiväkirja - Millikoo, 25 helmi 20

Mietin, voiko tästä laihduttamisesta johtua... kuukautisia ei näy 😬 onko muille käyny niin? Normaalipainoinen kuitenkin olen siis.

Näytä dieettikalenteri, 25 helmikuuta 2020:
944 kcal Rasva: 44,66g | Prot: 55,34g | Hh: 77,55g.   Aamiainen: Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Sportyfeel Whey Pro+ Chocolate, Rainbow Pikapuuro Aprikoosi, Maitokahvi. Lounas: HK Kabanossi Juusto. Välipalat/Muut: Makeinen. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Paljonko on myöhässä? Voi johtua monestakin asiasta, pelkkä stressikin saattaa joskus viivyttää. Totta kai myös laihduttaminen vaikuttaa ja jos paino putoaa paljon tai syö niukasti pitkän aikaa niin voivat kokonaankin jäädä pois, mutta se on sit jo rajumpi keissi. Jos olo on väsyny niin anemiakin on yks mikä kuukautisiin vaikuttaa!  
25 helmi 20 jäseneltä: Zarzaa
Mulla vaikutti kyllä, etenkin hh-määrän muuttaminen. Tuli yleensä tuplamenkat. 🙈 
25 helmi 20 jäseneltä: J0hQ
Okei. Myöhässä 10pv. Tein raskaustestinkin, negatiivinen. Hiilareita oon kyllä vähentäny. Mulla on anemiatausta, mutta nyt vissiin hb iha hyvä - tosin ferritiini on alle 5... maltofer rautaa syön, mietin voiko sekin tähän vaikuttaa. Pitää varmaan mennä uudestaan lääkärille jossain vaiheessa. 2.3 mulle soitettas hormonikokeista mutta en pääse niitä kokeita ottamaan ennen ko menkat tulee, ja sit aloin ressata myös raskaana olemista... ehkä siis ressi ja ruokailujen muuttuminen. 
25 helmi 20 jäseneltä: Millikoo
Oho! On kyl alhaalla ferritiinit. Kantsii tsekkaa netistä vielä et mikä kaikki heikentää sitä raudan imeytymistä, esim kahvi ja kalsium (maitotuotteet) on semmosia, mitkä sitä haittaa. Ite otan rautatabletit illalla niin saavat rauhassa yön aikana imeytyy😝 
25 helmi 20 jäseneltä: Zarzaa
Mulla meni jossain vaiheessa dieettiä rytmi ihan sekaisin 🙄 väli oli jotain 17-29 päivän sisällä ja kun rauhoittui niin väli jäi lyhyemmäksi kun ennen 🤔 oli kyllä karseaa kun ei yhtään tiennyt että millon alkaa 😬 ei onneksi tarvinnut tehdä raskaustestejä kun en ole suhteessa tms. 
25 helmi 20 jäseneltä: LadyLazarus82
vaihdoin pillerit ja menkat tuli, nyt sain takas vanhat. painoa on pudonnut reippaasti, kaikki varmaan vaikuttaa kaikkeen. 
26 helmi 20 jäseneltä: Taisukka
Tää ei nyt suoranaisesti liity tähän, mutta latasin just semmosen sovelluksen kuin "Flo", jonka kanssa pystyy seuraamaan menkkojen lisäksi veden juontia, pms oireita, askel määriä, mielialaa ja siirtyypä täältäkin data sinne jonkun googlefitin tms kautta.. Ilmainen sovellus ja pitää sisällään hirmuisen määrän tietoa muutenkin naisen elämästä. Veikkaan, että on hyötyä sinullekin kokonaisuutena toi oman olon tracker. Suosittelen lämpimästi! ❤️ 
26 helmi 20 jäseneltä: Kati.N.Rontti
Joo mä käytän Flota ja on hyvä! 
26 helmi 20 jäseneltä: Millikoo

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Millikoo


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.