Tässä vielä lasagnen sisältö. 100g sipulia vielä uupuu listasta, kun tämä sovellus croppaa kuvat päin hanuria. Suolaa/mausteita tietty lisäksi oman maun mukaan. Osa juustoraasteesta kannattaa ripotella päälle
|
2823 kcal
|
Rasva: 69,94g | Prot: 211,85g | Hh: 315,24g.
Aamiainen: SportLife Nutrition Whey80 Vanilla + Stevia, Pirkka Suomalainen Omena, Elixi Pellavansiemenet, Kotimaista Kaurahiutale. Lounas: Rainbow Smoothie Hedelmät Ananas-Mango-Papaija, Kotimaista Rasvaton Maustamaton Jogurtti, X-Tra Maustamaton Maitorahka, Kotimaista Moniviljarinkula, Rainbow Parsakaali-Kukkakaali-Porkkana, Ricotta lasagne. Päivällinen: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Kotimaista Broilerin Jauheliha, X-Tra Tortilla Wraps, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Atria Kevyt Jauheliha 9,5%, Barilla Spaghetti. Välipalat/Muut: X-Tra Gouda 16%, Vaasan Moniviljan Taika, SportLife Nutrition Whey80 Vanilla + Stevia, Kotimaista Kaurahiutale, Kotimaista Broilerin Jauheliha, Rasilainen Hapankaali , Rainbow Sulatejuustoviipaleet 6%, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku. lisää...
|
|
Kommentit
Juuh, onhan noissa juustoista sitä ja eikä tietenkää muuta ku makuun vaikuta 🤗
14 heinä 21 jäseneltä: Santtu21
|
Sinulla oli siis jokin verenpaine-episodi? Kuullostaa kyllä näillä lämpötiloilla aika hurjalta ajatukselta, mutta onneksi kroppa kyllä pitää myös suoloistaan kiinni, jos lisää ei tule 🤗
14 heinä 21 jäseneltä: Santtu21
|
Kuullostaa kyllä oudolta, katsottiinko sitten juuri suola-arvoja tai mitään niiden eritykseen liittyvää?
14 heinä 21 jäseneltä: Santtu21
|
👍🏻 Ootko jotenkin poikkeuksellisesti lisännyt suolaa vai onko aina ollut isommalti käytössä? Googeloin juur muutamat meta-analyysit suola vs verenpaine on suurinpiirtein 1g vähemmän suolaa on 1Hgmm alempi verenpaine, mutta ehdottomasti kannattaa lääkärin ohjeita seurata ja myös seurata omia arvoja! Onneksi meni ohitse ja nyt on taas normaali arki
14 heinä 21 jäseneltä: Santtu21
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|