Päiväkirja - Riqnna, 07 syys 21

Kolme päivää höttöhiilareita putkeen niin kylläpä herkkuhimot yrittääkin päästä taas laukalle. Painossa ei onneksi juuri näy, mut aivan kaikkea tekis mieli 🤐 Yritetääs taas tsempata pari päivää niin josko helpottais.

Näytä dieettikalenteri, 07 syyskuuta 2021:
1794 kcal Rasva: 83,75g | Prot: 122,85g | Hh: 135,51g.   Aamiainen: Pakkasmarja Mansikka, Rainbow Maitorahka Vähälaktoosinen. Lounas: Pingviini Puikko Mansikka , K-Menu Rapsiöljy, Rypsiöljy, Apetit Uuni- ja Grillikasvikset Puutarhan Yrtit, Oumph Thyme & Garlic. Päivällinen: Kahvi, Valio Eila Kevyt Maitojuoma, Valio Eila Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, Arla Rasvaton Raejuusto, Apetit Kartanon Kasvikset, Peruna-jauhelihaloota. Välipalat/Muut: Oivariini Vähärasvaisempi, Vaasan Pieni Pyöreä Ruis, Lohilo Cookie Dough, Valio Aamupala 5%, Oivariini Vähärasvaisempi, Fazer Puikula Kaura. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mulla oli muuten kanssa hiilarihimo. Ratkaisin sen niin et lisäsin sit ihan luvan kanssa vehnäsämpylän (nyt syön niitä paahtorinkeleitä) osaksi ruokasuunnitelmaa. Syön aina iltapalalla sämpylän tai muun. Tää on vaan mun mielipide, mut jos tykkää vehnäleivästä (tms), saa syödä sitä! Ja kun sen ottaa mukaan jopa päivittäiseen ruokavalioon, se ei ole sellainen kielletty pahe jota himoitsee ja johon lankeaa. Toimisko sullaki joku tällanen? Ja silleen tietenki et sopii sun päivän kaloritavoitteeseen. Tsemppiä joka tapauksessa :)  
07 syys 21 jäseneltä: Dietcoke6
Kyyllä mun päivittäin tulee leipää (ruis/täysjyvä) ja välillä (=usein) protskujätskiä ja kahvikeksiäkin yms. syötyä ☻ Vehnäleipä menis kyllä herkustakin, varsinkin vaalea patonki 😅😍 kiitti vinkistä! 
08 syys 21 jäseneltä: Riqnna

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Riqnna


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.