Päiväkirja - sasusi, 19 tammi 22

Nyt on sitten se hetki, jolloin paino ei tipu eikä lisäänny useaan päivään..ärsyttävää, mutta oli odotettavissa..Kuntopyöräily on alkanut, mutta nihkeästi - ei vaan pyty polkemaan pidempään vaan muutamia minuutteja max 10 kerrallaan. Tähtään nyt puoleen tuntiin/kerta ja siihen taitaa mennä viikko jostoinenkin. Ja ei - en tee sitä laihduttaakseni. Painonpudotukseen käytän vain ja ainoastaan kalorivajetta.

Näytä dieettikalenteri, 19 tammikuuta 2022:
1081 kcal Rasva: 27,36g | Prot: 110,58g | Hh: 96,80g.   Aamiainen: Pakkasmarja Mansikka, Valio Vadelma Mehukeitto (Sokeriton), Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Nalle Pikakaurahiutale. Lounas: Sukiyaki. Päivällinen: Sukiyaki, Raejuusto (Rasvaton). Välipalat/Muut: Banaanit, Pakkasmarja Mansikka, Valio Sokeriton Mehukeitto, Ehrmann Rahka. lisää...
2340 kcal Harjoitus: Kävely (hidas) - 3 km/h - 32 minuuttia, Pyöräily (Kuntopyörä) - 20 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 8 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tsemppiä 🙂 kyllä se taas siitä liikahtaa!  
19 tammi 22 jäseneltä: Dietcoke6
Kuunteletko äänikirjaa tai katot telkkaria polkiessa? Noi on ainoat miten saan itseni polkemaan, on se sen verran puuduttavaa. Mutta kun tekee itsensä kanssa sopimuksen esim. jonkun hömppäsarjan jakson katsomisesta polkiessa, aika kuluu nopsempaan. 
19 tammi 22 jäseneltä: heepoxx
juu..pyötä on telkkarin edessä ja netflixin sarjoja katselen..vaan pohkeet ja reidet leiskuvat tulta jo parin minuutin jälkeen..mutta ajan kanssa ehkä alkaa menemään..sitkeäti kyllä yritän.. 
19 tammi 22 jäseneltä: sasusi
Aloita riittävän pienellä vastuksella ja pikku hiljaa lisäilet polkulihasten löytymisen myötä. Mutta toi kuulostaa oikeasti tehokkaalta, kun tuntuu 💪 ja ite ainakin yritän tuossa tehdä jotain epämäärästä käsivoimistelua, kun kädet tuossa jää vähän paitsioon. Meillä olis vielä soutulaitekin, mutta se on mun mielestä vielä puuduttavampaa, vaikka olis kyllä varmaan tehokkaampaa. Pitäis saata itsestä irti että tekis vaikka 10 minuutin jaksoissa molempia vuorotellen. 
19 tammi 22 jäseneltä: heepoxx

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - sasusi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.