Päiväkirja - Sera62kg, 01 helmi 22

Do diin, virallinen punnitusaamu: 74.1 kg eli -800 g kuun vaihteesta. Ekat pari viikkoa menin ilman tätä ruokien kirjaamista, paino kävi yli 75 kg:n. Otin myös mittoja, mutta olen ollut aina tosi surkea niitä ottamaan, en luota että olisi samoista kohdista otettuja tms. Pohje, vyötärö ja reisi olisivat paksuuntuneet, lantio kaventunut sentin.

Myönnän, että hämmästelen miksi yleensä totaalinen kelkan kääntö syömisissä on heti laskenut painoa n. 2 kg. Mutta kilo kuussa varmistaa, että ensi jouluna olisin ollut tavoitteessani (65 kg) jo jonkun aikaa :D jee jee! Tuo nimimerkin kilolukema 59 kg ei siis todellakaan ole enää nyt tavoitteeni, mutta en lähtenyt muuttamaankaan.

Mulla on asetuksissa tavoitekalorimääränä ollut 2000 kcal/vrk. Se riittää hyvin kun valitsee syömiset fiksusti. Liikunnat tekevät 400-500 kcal vajetta päivään.

Aamupala koostuu nykyisin Smoothiesta (marjoja 100 g, rahkaa 200g, maapähkinävoita 40 g ja lehtikaalia). Tämän syön aamulenkin ja avannon jälkeen 8 aikoihin.

Lounas 13-15 välillä aikataulusta riippuen, siinä yleisimmin joko tomaattikeitto mozzarellalla (250 g tomaattipyrettä + mausteita + 125g mozzarellaa) ja lisäksi siemenleipää voilla ja/tai juustolla tai esim kasvissosekeitto tai salaatti.

Päivällinen 19-20 välillä on ollut vakiona 4-5 munan munakas (munat, valkosipulia, chiliä, 20-30 g aurajuustoa sekä paprikaa/tomaattia). Tähän lisäksi salaattia, oliiveja tms. jos 2000 kcal raja antaa myöden.

Tummaa suklaata syön useina päivinä 1-2 pientä palaa.

Näytä dieettikalenteri, 01 helmikuuta 2022:
1846 kcal Rasva: 145,18g | Prot: 83,21g | Hh: 58,85g.   Aamiainen: Makeuttamaton Maapähkinävoi, Puolukka, Rasvaton Maitorahka, Lehtikaali. Lounas: Apetit Kasvisjauhispyörykät, Oliiviöljy (Ekstraneitsyt), Avokadot, Vihersalaatti. Päivällinen: Voi, Parsakaali, Lehtikaali, Valio Aurajuusto, Kananmuna. lisää...
1977 kcal Harjoitus: avantoon ja takaisin - 1 tunti, Lepo - 15 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Pudotusta kuitenkin :) Mä tykkään ottaa mittoja, mutta eihän se kohta joka kerralla ole välttämättä sentilleen sama. Aloittaessani mittasin myös sormien väliin puristuvat makkarat vatsalta, jenkkakahvan ja lantiolta, niiden hupenemista olen sitten seuraillut. 
01 helmi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Jep, jos olisi + 900 g niin sitten fiilis olisi varmasti toinen. Toi pihtimittaus onkin hyvä vinkki, eikös lääkäreillä ole sellaisia työkaluja ja voisi ihan rautakaupasta löytyä :D  
01 helmi 22 jäseneltä: Sera62kg
No mä käytän sellaista metallista rullamittaa vain :) Nyt on lähtenyt 1,5 cm vatsamakkarasta ja myös 1,5 cm lantiolta sekä 1 cm jenkkakahvaa. Noista makkaroista mä ensisijaisesti kuitenkin haluan eroon, ja jos vaikkapa reisilihas kasvaa, kyllähän reisikin siinä samalla voi paksuuntua. 
01 helmi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Mulla on reidessä luomi, jonka kohdalta mittaan, jalka on mitatessa aina samassa asennossa. Vyötärön mittaan kapeimmalta kohtaa ja lantion leveimmältä. 🤔 Muita paikkoja en olekaan mitannut. Sit jos on turvoksissa, niin noi keskivartalon mitat on mitä on 
01 helmi 22 jäseneltä: wadelma
Joo, turvotus vaikuttaa ja aika paljonhan sentit elää päivästä toiseen. Mä mittaan vyötärön kapeimman, navan kohdalta (waist circumference eli mittaa vaarallisen rasvan määrää), alavatsan ympäryksen (oma ongelmakohtani) sekä lantion ja reidet. 
01 helmi 22 jäseneltä: entinen perhonen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Sera62kg


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.