Päiväkirja - Ellallaalaa, 19 joulu 22

Tänään tein öljytöntä hummusta itse kilherneistä. Helppoa ku heinän teko.

Näytä dieettikalenteri, 19 joulukuuta 2022:
1825 kcal Rasva: 49,95g | Prot: 94,98g | Hh: 246,41g.   Aamiainen: Freshly Squeezed Orange Juice, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Crownfield Special Flakes Red Berries. Lounas: Red Onions, Bertolli Crema Balsamico, Pirkka Avokado, Fagerudd Kolmen Juuston Leipä, Chickpeas (Garbanzo Beans, Bengal Gram) (Mature Seeds, Canned) , Milbona Salaattijuustokuutiot, Cucumber, Tomatoes. Päivällinen: Garlic , Cucumber, Tomatoes, Broccoli , Olive Oil , Milbona Cottage Cheese 0.8%, Freshona Bio Organic Chickpeas, Kanamestari Maustamaton Broilerin Fileepihvi, Pirkka Suomalainen Kiinteä Peruna. Välipalat/Muut: Foodin Kookosvesi, Physalis, Pirkka Chileläinen Omena Royal Gala. lisää...
2950 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Poistitko "nahat" kikherneistä? Se on ollut minusta aina kauhean työläs vaihe!  
20 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Huh! Tää ”itse” tehty oli siis purkki kikherneistä. Suoraan kaadoin blenderiin ihan itse 😂 
21 joulu 22 jäseneltä: Ellallaalaa
Olen lukenut että perinteisesti ne "nahat" poistetaan, ja se vaikuttaa tekstuuriin. Ennen vanhaan ei tietysti ollut blendereitä, jolloin ne nahat jäi sinne massaan ikävästi. Olen tehnyt ilman poistoa ja poiston kanssa, ja se poisto on tosiaan aika työläs, manuaalinen työvaihe. Parempaa on minulla ollut kun nahat postetaan (joskin tämä kokemus oli ajalta ennen kuin minullakaan oli blenderiä ja tein sauvasekoittimella) mutta helpompaa ilman poistamista, ja tietysti niissä nahoissa on kuituja ja ravintoarvoa, joten ei siinä mielessä olisi syytä poistella. Pitää joskus kokeilla tuolla blenderilläni, onkin vuosia kun olen viimeksi tehnyt hummusta. Tahinia pitää ostaa... kiitos inspiraatiosta! 
21 joulu 22 jäseneltä: Cloudberries
Joo siitä mistä aita on matalin. En vaan itse jaksa mitään ylimääräistä. Tietysti sitä saa mitä tilaa. Eihän toi tietenkään aidolta hummukselta maistunut mutta aivan riittävän jees. 
21 joulu 22 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.