Päiväkirja - wadelma, 14 tammi 23

Aika lahjakkaasti paukkuu kalorit, kun käy vähän kaverin luona kahvilla. Ja eihän siinä kaikki, kun mulla ainakin on se ongelma, että jos syön esim. kakkua, pullaa jne. niin sitä alkaa tehdä mieli lisää. Sain jätettyä kilon karkkilaatikon ja juustonaksut kauppaan! Jätin myös jotkut herkkusämpylät. Kevytjäätelöä tuli mukaan ja oli hyvää! Niin ja suklaakonvehteja on joululta, niin muutama sellainen. Ostin myös 500g pensasmustikoita, mut miten ne ei nyt maistunut? No, huomisen parempi valinta on valmiina. Kaikki menisi syömisen suhteen paremmin kuin hyvin, jos saisi syödä aina vaan kotona ja suunnitellusti niitä herkkuja, mitä itselleen päättää ostaa. Niin ja kun kotona pystyy vatsan täyttämään ennen herkkuja. No, tämä on tätä jokapäiväistä opettelua ja kokonaisuus meni todella hyvin, ottaen huomioon miten olisi voinut mennä!

Mulla on tavoitteena tammikuu syödä pienemmillä kaloreilla, niin siitä avautuminen. Normaalisti tällaiset päivät max. 2-3 kertaa viikossa on ok. Helmikuun teemana on lihaskunto ja plussalla syöminen.

Näytä dieettikalenteri, 14 tammikuuta 2023:
2851 kcal Rasva: 101,59g | Prot: 106,26g | Hh: 372,01g.   Aamiainen: Valio Kevytmaito, Brunberg Sokeriton Suklaa, Tuorepuuro, Pirkka Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, Kahvi, Pirkka Miniluumutomaatti. Lounas: Pingviini Kevyt Vanilja Jäätelö, Pirkka Juokseva Kasviöljyvalmiste, Leipäaitta Pehmoinen Kaurapala, Milbona Raejuusto 1%, Jalostaja Lohikeitto. Päivällinen: Pirkka Juokseva Kasviöljyvalmiste, Leipäaitta Pehmoinen Kaurapala, Salaatti, Keitetty Kananmuna, Kotimaista Raejuusto. Välipalat/Muut: Dansukker Sirkku Palasokeri, Fazer Fazermint Suklaakonvehti , Piparkakku, Country Cakes Porkkana-Hedelmäkakku. lisää...

24 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kehittele jotain herkkuja jotka ei ole niin pahoja? 
14 tammi 23 jäseneltä: Pihlis82

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - wadelma


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.