Päiväkirja - Ellallaalaa, 18 tammi 23

”Snickers” -puuro aamupalaks. Eli taateleita ja maapähkinävoita. Mmm!

Näytä dieettikalenteri, 18 tammikuuta 2023:
2667 kcal Rasva: 104,69g | Prot: 158,78g | Hh: 260,84g.   Aamiainen: Blueberries, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Date, Maribel Bio Organic Peanut Butter, Myllykivi Neljän Viljan Hiutale. Lounas: Bergmann Naudan Jauheliha 10%, Hummus, Hernekeitto, Kartanon Kalkkunaleike, Vaasan 100% Kauraleipä. Päivällinen: Taco Bell Cheesy Topped Fries, Taco or Tostada with Beef, Cheese and Lettuce, Taco Bell Quesadilla Grillattu Kana. Välipalat/Muut: Rainbow Riisikakku Juusto, Sportyfeel Recovery Drink Chocolate. lisää...
2954 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

41 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tää oli aivan sairaan hyvää pakko myöntää! (Kaloreita oli vähä enemmän mut ei se maailmaa kaada). Hassua miten oma maku on projektin myötä muuttunut! Ennen en olisi koskenut pitkällä tikullakaan taateleihin. Nyt kun kaikki keinotekoiset karkit on jäänyt niin taatelit maistui ihan hullun hyviltä.  
18 tammi 23 jäseneltä: Ellallaalaa
Mä tykkään taateleista tosi paljon, välillä dippaan lakujauheeseen 🙈 Olen todellinen karkkihiiri ja nyt ollut jotenkin niin helppo olla ilman karkkeja että oikeasti nautin taateleista ja harkinnut josko kokeilisin vaikka vuoden ilman karkkia. Mutta tuo että puuroon…? Vähän pitää sulatella ennen ko kokeilen. 
19 tammi 23 jäseneltä: HeiDå
Tää oli niin täys päähänpisto! Mä olin aluks ylipäänsä tosi epäileväinen minkään asian laittamisesta puuron sekaan. Sit influensserit alko laittaa maapähkinä voita ni tulipahan kokeiltuu. Ai että se oli hyvää. Ja sit tuli tää päähänpisto että miksei myös taatelia? Oon nähny ku jotkut influensserit tekee ”Snickers” herkkuja maapähkinävoista ja taateleista. Mut joo en oo kyl nähny kenekään muun pistävän taateleita puuroon 🤣 Mut täst tuli aivan mun uus hittti. Rakastuin tohon komboon 😍 
19 tammi 23 jäseneltä: Ellallaalaa
Miten te pääsette eroon herkuista? 😳 Siis että nykyään maistuu joku suklaa liian makealta tai tumma suklaa hyvältä???  
19 tammi 23 jäseneltä: Kati.N.Rontti
No mä en kyl edelleenkään tykkää tummasta suklaasta 🤣 Enkä oo täysin makeista päässytkään. Syön edelleen proteiinipatukoita pahimpiin karkin himoihin. Yrittänyt korvata makeaa myös hedelmillä. Sanoisin, että alkuun se olikin tosi vaikeeta. Meni varmaan 3-4 kk ns. vieroitukseen. Mut se kyllä kannattaa pinnistellä irti. Sen jälkeen sujuu helpommalla. Vähän niinku automaatiolla. Ja sit projektin edetessä alkoi muut priot painaa enemmän ettei halua mokata projektia karkkien takia ja muutoinkin vastustamisesta oli tullut helmpompaa kun karkit eivät enää yksinkertaisesti kuuluu tapoihin. Nii ja noi taatelit on tosiaan ihan hullun makeita! 
20 tammi 23 jäseneltä: Ellallaalaa
Sun pitää jakaa toi jossain somekanavassa, Tiktokissa tms? Ties vaikka tulisi hitti! 
20 tammi 23 jäseneltä: Cloudberries
oon syönyt hiilareita vain 40-80g/pv. Herkkuja ri tee mieli, ei myöskään leipää tms. rasvoja noin 60% kaikesta. voin hyvin ja paino 1.1. oli 102,5 ja tänään 97,4. mulla täö toimii toistaiseksi. täytyy vaan muistaa että hiilarit muuttuu rasvaksi, jos ei kaikkea kuluta. onko olemassa väärää tapaa? Ei kai. 
20 tammi 23 jäseneltä: Orudis

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.