Tää oli niin naurettavan hyvää ja helppoo että oli pakko tehä heti uudestaan!
|
1928 kcal
|
Rasva: 73,60g | Prot: 65,17g | Hh: 227,97g.
Aamiainen: Vemondo Organic Tofu Smoked, Leipäaitta Ruispalat, Auran Kurkkumajoneesi, Freshona Maustekurkkuviipaleita Etikkaliemessä, Watermelon. Lounas: Pirkka Porkkana, Kotimaista Kurkku, Olive Oil, Pirkka Tomaatti, Cabbage, Reilu Naudan Jauheliha 10%, Miyata Shirataki Noodles Original Flavor, Pirkka Sokeri. Päivällinen: Sweet Potato, Quinoa (Cooked), Pomegranate, Maple Syrup, Olive Oil, Chicken Breast, Sesame Butter (Tahini) (Made From Kernels), Kale. Välipalat/Muut: Gelatelli Mahtis Tuutti Suolainen Kinuski & Krokantti, Hartwall Karpalo Lonkero. lisää...
|
|
Kommentit
28 heinä 23 jäseneltä: Bellissina
|
No siis en itse tässä varsinaisesti mitää reseptiä käyttäny heittelin vaan ruokaa yhteen ja Vietnamilaisen kastikkeen päälle. Tässä siis kaalia ja porkkanaraastetta shiratakia ja jauhelihaa. Jauhelihaa maustettua korealaisella bbq mausteella. Se vietnamilainen kastike pitää sisällään limeä, vettä, sokeria, kalakastiketta, valkosipulia ja chiliä. Oikeestaan kokeilemalla löytyi itselle parhain kombinaatio mikä tuntuu maistuvan lähinnä ravintoloista saatavaa versioo.
30 heinä 23 jäseneltä: Ellallaalaa
|
30 heinä 23 jäseneltä: Bellissina
|
05 elo 23 jäseneltä: Little dear
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Painohistoria - Ellallaalaa
|