Päiväkirja - Ellallaalaa, 02 helmi 24

Tänää ei jaksettu tehä mitää joten ostettii kaikki valmiina. (Paitsi parsakaalit höyrytin). Kokosetti kastikkeineen päivineen vaan 415 kaloria! Yllätyin iteki 😳 Oon kuvitellu et valmisruoka olis jotenki tosi kaloripitoista ja epäterveellistä.

Näytä dieettikalenteri, 02 helmikuuta 2024:
3024 kcal Rasva: 67,09g | Prot: 107,37g | Hh: 491,67g.   Aamiainen: Elovena Kauralese, Myllyn Paras Kaurapuuro, Banana, Blueberries, Milbona Rasvaton Maitorahka Laktoositon, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma. Lounas: Sondey Vohveli, Milbona Cottage Cheese 0.8%, Kokkikartano Täyteläinen Tomaatti-Jauhelihakeitto. Päivällinen: HK Punaviinikastike, Broccoli, Pirkka Maustettu Lohkoperuna, Deliciest Smetana, HK Gourmet Naudan Paahtopaisti. Välipalat/Muut: Taffel Linssisipsi, Candy. lisää...
2349 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

20 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Herkullisen näköinen annos☀️ 
02 helmi 24 jäseneltä: Harlekin76
Kiitos Harlekin ☺️ Oli yllättävän maukasta vaikka yleensä vähän vierastan valmisruokia. 
04 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Valmisruuissa on eroja sekä maistuvuuden että kalorien suhteen. On hyvä jos löytää jotain itselleen sopivaa, mitä voi käyttää silloin kun ei vaan jaksa tehdä kaikkea alusta. 🙂 
05 helmi 24 jäseneltä: Heidi Kkoo
Itse monesti menen siitä mistä aita on matalin ja syön puuroa raejuustolla ja hillolla. 🙂 
05 helmi 24 jäseneltä: Heidi Kkoo
Joo tästä ihmetyksestä havahtuneena totesin, että ehkä mäki alan uskaltaa tekemään ihan tavallista ruokaa. Annosmääristähän siinä on kyse.  
05 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Hei! Mitä kaikkee tässä on?😍 
05 helmi 24 jäseneltä: jankkuliini
Cittarista löyty valmista paahtopaistia 7€/kilo! Siihen kylkeen Pirkan valmis pakaste lohkoperunat jotka heitin airfryeriin. Ja valmis punaviinikastike. (Paremmin olis kyllä toiminu joku pippurikastike.) Ruokamerkeistä ei oo nyt enää valitettavasti muistikuvaa ja pakkaukset meni jo viikonloppuna roskii. 🤷‍♀️ Mutta cittari delivers! Nam nam!  
05 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.