Päiväkirja - Ellallaalaa, 12 helmi 24

Näyttää ja maistuu ihan spagetilta ja bologneselta vaan eipäs ole. Kyseessä mun soijarouhebolognese ja Shirataki spagetit. Mun ehdoton ykkös dieettilounas!

Näytä dieettikalenteri, 12 helmikuuta 2024:
1799 kcal Rasva: 39,90g | Prot: 155,42g | Hh: 206,24g.   Aamiainen: Kotimaista Mustikka, Banana, Milbona L.Casei, Milbona Rasvaton Maitorahka Laktoositon, Myllyn Paras Kaurapuuro, Elovena Kauralese, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma. Lounas: Olive Oil , Broccoli, Miyata Shirataki Noodles Original Flavor, Soijarouhe bolognese. Päivällinen: Milbona Feta, Milbona Rasvaton Maitorahka Laktoositon, Cucumber, Bertolli Aceto Balsamico Di Modena, Red Onions, Cabbage , Tomatoes, Carrots, Broccoli, Sweet Potato , Fresh Lemon Juice, Olive Oil , Kanamestari Maustamaton Kanan Sisäfilee. Välipalat/Muut: Milbona High Protein Pudding Chocolate, Sondey Rice Cakes Sour Cream & Onion Flavour, Rainbow Mantelijuoma, SportLife Nutrition Whey+ Chocolate. lisää...
2603 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

21 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hyvää ruokaa varmasti! Mistä ostat shirataki pastaa?🙂 
12 helmi 24 jäseneltä: Little dear
Prismasta saa tota parempaa Shirataki spagettia! Kun keittää itse lihaliemessä niin maku tosiaan huomattavasti paljon parempi kuin niillä valmiiksi vedessä lilluvilla. Yök. 
13 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Kiitos ! Täytyy hakea Prismasta! 
13 helmi 24 jäseneltä: Little dear
Mitä on tuo shiratagi spaghetti? 
13 helmi 24 jäseneltä: vesadahl
Shirataki on Japanista alunperin ja muistaakseni sitä tehdään konjac kasvin juuresta tehdystä jauhosta sekoittamalla veteen.  
13 helmi 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Tänään oli eka kerta Shirataki pastaa lounaksi. Oli ok, iso annos ja vähän kcal. Kiitos sinulle vinkistä!💕 
14 helmi 24 jäseneltä: Little dear
Kiitos vinkistä! Tein tänään kans tätä ja aterian kalorit jäi hyvinkin alhaiseksi. Ostin sitä nesteessä lilluvaa, maku ei ollu mitään, mutta oli aika pureskeltavaa tavaraa. Ei siis katkea kuin normi spagetti:D  
16 helmi 24 jäseneltä: Krista1000

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.