Päiväkirja - Ellallaalaa, 16 huhti 24

Tilasin Amazonista maapähkinäjauhetta. Kaloreita puuron päällä tänä aamuna siis vain 42 suhteessa 25 grammaan maapähkinä voita joka olis noin 147 kaloria. Win 🙌

Näytä dieettikalenteri, 16 huhtikuuta 2024:
1801 kcal Rasva: 39,73g | Prot: 114,49g | Hh: 251,08g.   Aamiainen: PB2 Powdered Peanut Butter, Myllykivi Gluteeniton Kauralese, Myllykivi Pikakaurahiutale, Espresso Coffee, Pohjolan Meijeri Kotimainen Rasvaton Maito. Lounas: Mango, Kale , Olive Oil , Sweet Potato , Garlic, Fish Sauce, Reilu Naudan Jauheliha 10%. Päivällinen: Maple Syrup , Myllykivi Gluteeniton Kauralese, PB2 Powdered Peanut Butter, Myllykivi Pikakaurahiutale, Mango, Pohjolan Meijeri Laktoositon Rasvaton Maitorahka, Findus Ruusukaali, Deluxe Parmigiano Reggiano, Miyata Shirataki Noodles Original Flavor, Soijarouhe bolognese. Välipalat/Muut: Pohjolan Meijeri Kotimainen Rasvaton Maito, Candy, Tangerines (Mandarin Oranges) , Leader High Protein Bar Yoghurt-Strawberry-Raspberry. lisää...
2233 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mitääää👀👀👀 En oo kuullutkaan pb-jauheesta ja maapähkinävoifanina tää oli maatamullistava uutinen😂 Minkä maan amazonista tilasit?  
16 huhti 24 jäseneltä: seaella
Joo tarkennuksena tosin, että tossa ei todellakaan ole 25 grammaa tota jauhetta vaan 10g. Että sentäs niin paljon parempaa se ei ole 😉 Valitettavasti. Mä tilaan kaikki aina Saksan Amazonista. Apropoo katoin aamulla et PB2 merkkinen jauhe olis vielä vähäkalorisempi kuin tämä mikä mulla on tässä. En sit tiiä saako sitä Amazonista. Ja mitä makuun tulee niin ei se tietenkään ihan sama juttu oo. Mutta ihan tarpeeks hyvää ainakin omille makunystyröille ☺️ Ja kivaa oli se, että itseasiassa sitä on helppo ohentaa vedellä niin voi käyttää Aasialaisissa kastikkeissa tms.  
16 huhti 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Hyvä täsmennys, vaikkakaan en noita kalorimäärien eroja hämmästellyt vaan ihan tuotetta ylipäätään! Eikös tässäkin kuvassa ole jauhetta jatkettu vedellä? Sen puoleen jauheen ei tarvitsekaan olla painoltaan suoraan verrannollinen valmiiseen tuotteeseen. 😊 Kätevän kuuloinen, mäkin makustelin käyttämistä juuri kastikkeisiin ja retkiruokia maustamaan!  
16 huhti 24 jäseneltä: seaella
Juu vedellä jatkoin tosiaan. Ei ollut varsinaisesti mitään ohjetta niin kokeilemalla vaan. Aika vähän tarvii vettä. Tulee helposti todella juoksevaa.  
16 huhti 24 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.