Päiväkirja - Ellallaalaa, 06 touko 24


Näytä dieettikalenteri, 06 toukokuuta 2024:
2164 kcal Rasva: 71,65g | Prot: 145,60g | Hh: 239,81g.   Aamiainen: Espresso Coffee, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, X-Tra Gouda 16%, Arla Ingman Voi, Vaasan Ruispalat, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Espresso Coffee. Lounas: PB2 Powdered Peanut Butter, Sondey Vohveli, Skinless Chicken Breast, Miyata Shirataki Spaghetti Style, Spice Up! Satay Kastike, Pirkka Rypsiöljy, Freshona Wokmix Thai. Päivällinen: Quinoa (Cooked), Keiju Rypsiöljy, Asparagus, Bergmann Naudan Lehtipihvi. Välipalat/Muut: Date, PB2 Powdered Peanut Butter, Myllykivi Puuro, Gala Apples, Milbona High Protein Chocolate Drink. lisää...
2530 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

20 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Jääkappi tyhjä. Eikun pakastevihannekset ja shiratakit pannulle grillikanan jämien kera. 
06 touko 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Luin ton sun tarinan. Yhä useammin törmää ajatukseen, mielipiteeseen, tietoon, että suuret määrät liikuntaa isoilla kierroksilla saa kropan pitämään viimeisistä läskeistä kaikkein tiukimmin kiinni, etenkin jos on miinuskaloreilla. Minun mielessä sun liikuntamäärä on hurja ja kovat lajit. Ehkä voisit kysyä jonkun valmentajan mielipidettä asiasta? 
06 touko 24 jäseneltä: Kakskyt veks
On kyllä kaikki mahdollista. Loppujen lopuksi ihmiskeho on aika paljon monimutkaisempi kuin mitä edes lääketiede pystyy selittämään. Sen tiedän että pystyn kyllä träkkään todella tarkasti mitä syön ja kellon kulutuskin tuppaa olemaan tarpeeksi lähellä. Esimerkiksi viime kuun kokonaisvaje vähän alle kilo ja paino putosi yhteensä 800 grammaa. Haasteena näillä treenimäärillä tuntuu olevan huutava nälkä. En meinaa saada mitenkään 500 kalorin päivävajetta aikaiseksi jolloin pudotustahti olisi lähempänä kahta kiloa per kuukausi. Mutta ehkä se sit on niin että mun painon ei ookkaan tarkoitus enää pudota vaan elän koko ajan jossain rajalla jossa mun lihas kasvaa suhteessa palavaan rasvaan? Viime InBody mittauksessa puolen vuoden aikana tosin ei ollut tapahtunut kyllä juuri mittään. -1,8 kiloa, josta 900 grammaa rasvaa, ja 700 grammaa lihasta, ja rasvaprosentti putosi vain vaivaiset 0,7 prosenttiyksikköä.  
06 touko 24 jäseneltä: Ellallaalaa
ketoilulla saa löysät pois. minä aloitin taas pitkästä aikaa, 5 kiloa pitäisi nipistää niin vyötärö olisi taas tikissä👌 
06 touko 24 jäseneltä: lindgrenkrista33

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.