Päiväkirja - Ellallaalaa, 14 touko 24


Näytä dieettikalenteri, 14 toukokuuta 2024:
3146 kcal Rasva: 79,88g | Prot: 159,72g | Hh: 437,72g.   Aamiainen: Milbona Maustamaton Rahkajogurtti, Pohjolan Meijeri Rasvaton Maitojuoma, Strawberries, Myllykivi Pikakaurahiutale, Maribel Vaahterasiirappi, Espresso Coffee, PB2 Powdered Peanut Butter, Banana, Blueberries. Lounas: Red Sweet Pepper, Red Onions, Pirkka Parsakaali, Pirkka Porkkana, Pirkka Munakoiso, Pirkka Kesäkurpitsa ulkomainen, Pirkka Rapea Kalaleike, Taffel Broadway Sourcream & Onion, Milbona Maustamaton Rahkajogurtti. Päivällinen: Sinebrychoff Kronenbourg 1664 Blanc, Blueberries , Milbona Maustamaton Rahkajogurtti, Milbona Maustamaton Rahkajogurtti, Pirkka Munakoiso, Pirkka Rapea Kalaleike, Red Sweet Pepper, Carrots, Pirkka Porkkana, Pirkka Kesäkurpitsa ulkomainen, Red Onions, Broccoli, Taffel Broadway Sourcream & Onion. Välipalat/Muut: Air Popped Popcorn, Leipäaitta Ruispalat, Milbona Goldessa Cream Cheese Light, Isokari Limegraavattu Lohisiivu, Chai Latte, Sondey Vohveli. lisää...
2087 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Parisen viikkoa ”kaikkea vähän” -kokeilua takana ja musta valitettavsti tuntuu, että mun on pakko heittää pyyhe kehään. Kalorit huitelee pahimmillaan jopa 2500-3000 per päivä ja nälkä on siitä huolimatta huutava. Näkisin tosin, että tää oli hyvä harjoitus sitten siihen päivään joskus kun pitää alkaa opettelemaan ylläpitoa. Ei oo helppoo. Siis haasteena on, että jos syö leipäpalan niin aivan varmasti syö myös toisen. Ja jos syö kaks leipäpalaa rahkapurkin sijaan niin kalorit samat mut nälkä iskee heti uudestaan. Myös energiat laski ihan sukkana. Koko ajan väsytti ja ihmekös: Sokerit huiteli taivaissa. 
14 touko 24 jäseneltä: Ellallaalaa
Niin tässä nyt sit pellillinen uunivihanneksia muistutuksena siitä että syödä saa ja paljon eli nälästä ei tarvitse kärsiä kunhan syö oikeita asioita. 
14 touko 24 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.