Kantarelli ja broileri pizzan täytteinä
|
1783 kcal
|
Rasva: 154,32g | Prot: 83,06g | Hh: 15,30g.
Aamiainen: Epiim Kermajuusto, Snellman Ylikypsä Pekoni, Pirkka Kananmuna Luomu, Pirkka Mantelijauhe, Paulig Kahvi, Milbona Kuohukerma Laktoositon, Valio Voi, Cucumber (Peeled). Lounas: Grillimaisteri French Chicken Fillets, Epiim Kermajuusto, Arla Ingman Voi, Pirkka Kantarelli, Pirkka Kananmuna Luomu, Mutti Tomaattipyre, Semper Profiber, Valio Oltermanni. Päivällinen: Arla Ingman Voi, Rainbow Tonnikalaa Paloina Oliiviöljyssä, Felix Kruunu Majoneesi, Cabbage. lisää...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Kommentit
Tein pizzapohjan tällä kertaa näin: neljä munaa, 5 g pofiberiä ja noin kourallinen kermajuustoa raasteena. Hetken saa turvota, kaadetaan taikina sitten voidellulle leivinpaperille pellin päälle ja laitetaan esipaistumaan uuniin, noin 200 °C ja noin 5-10 minuuttia. Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä niin, että juusto sopivasti sulaa ja ruskistuu.
21 elo 17 jäseneltä: J0hQ
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|