Päiväkirja - J0hQ, 19 elo 17

Kantarelli ja broileri pizzan täytteinä

Näytä dieettikalenteri, 19 elokuuta 2017:
1783 kcal Rasva: 154,32g | Prot: 83,06g | Hh: 15,30g.   Aamiainen: Epiim Kermajuusto, Snellman Ylikypsä Pekoni, Pirkka Kananmuna Luomu, Pirkka Mantelijauhe, Paulig Kahvi, Milbona Kuohukerma Laktoositon, Valio Voi, Cucumber (Peeled). Lounas: Grillimaisteri French Chicken Fillets, Epiim Kermajuusto, Arla Ingman Voi, Pirkka Kantarelli, Pirkka Kananmuna Luomu, Mutti Tomaattipyre, Semper Profiber, Valio Oltermanni. Päivällinen: Arla Ingman Voi, Rainbow Tonnikalaa Paloina Oliiviöljyssä, Felix Kruunu Majoneesi, Cabbage. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tein pizzapohjan tällä kertaa näin: neljä munaa, 5 g pofiberiä ja noin kourallinen kermajuustoa raasteena. Hetken saa turvota, kaadetaan taikina sitten voidellulle leivinpaperille pellin päälle ja laitetaan esipaistumaan uuniin, noin 200 °C ja noin 5-10 minuuttia. Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä niin, että juusto sopivasti sulaa ja ruskistuu. 
21 elo 17 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - J0hQ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.