Päiväkirja - mademoiselle.noir, 31 tammi 18

Mä en ole liikkunut kuluvana viikkona suuntaan enkä toiseen. Eilen ja tänään piti salille mennä mutta koska naistenvaivat ovat kestäneet nyt 22 päivää, on täydellinen väsymys menossa. Lääkäri sanoi kaksi asiaa: 1. Kyllä se joskus loppuu 2. Ehkä olet raskaana.
Juu kyllähän tämä varmasti joskus loppuu mutta sitä päivää odotellessa ei tästä väsymyksen kanssa elämisestä tule yhtään mitään. 🙄🙄 perjantaina ainakin pääsen edes uimaan kun tyttären lupasin sinne viedä (koska oli reipas rokotuksia ottaessa). 🙈

Näytä dieettikalenteri, 31 tammikuuta 2018:
1723 kcal Rasva: 65,65g | Prot: 121,41g | Hh: 162,47g.   Aamiainen: Dulano Kalkkunanfileeleike , Oululainen Hapankorppu, Banaanit, Myllyn Paras Kaurapuuro, Vadelmat. Lounas: Pakkasmarja Puolukka, Risella Kvinoa Mix, 24H Valo Paahdettu Rouhittu Pellava, Milbona Quark & Yogurt Blend, Mansikat. Päivällinen: Arla Lempi Creme Fraiche 28%, Freshona Kukkakaali, Milbona Rasvaton Raejuusto, Kanamestari Hunajamarinoitu Broilerin Fileesuikale, Pavut (Vihreät), Creme Bonjour Cuisine Fraiche Chili & Paprika. Välipalat/Muut: Appelsiinit, Dulano Kalkkunanfileeleike , Leipäaitta Ruispalat. lisää...
2013 kcal Harjoitus: Lepo - 17 tuntia ja 30 minuuttia, Nukkuminen - 6 tuntia ja 30 minuuttia. lisää...

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Rautalisän pitäsi kai auttaa runsasiin/pitkiin kuukautisiin. Lyhyellä kokemuksella sanoisin että mulla on auttanut, noin kaksikymmentä vuotta olen ilmeisesti ollut jonkinasteisessa rautavajeessa. Mikä rautavalmiste sulla on käytössä? Mulla liuosta (Ferronol tai Ferroforte), parempia kuin tabut.  
01 helmi 18 jäseneltä: Pottu72
Oon retaferin ja vidan tabletteja kokeillut noista ensimmäinen ei imeydy lainkaan. Nyt ya:n oma rauta testissä. Kovasti mulle suositeltu liuoksena ottamaan jotta imeytyisi paremmin tai sitten ihan injektiona. Jos toi ya:n ei tehoa kummemmin niin pakko se on liuoksena myös alkaa ottamaan. :) Jonkin sortin raudanpuuteanemia vaivannut lapsesta asti.. kovat nenäverenvuodot vaivasivat todella usein kunnes nenän verisuonet päätettiin polttaa. Nyt ei vuodot kiusaa mutta hemo on matala. 
04 helmi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.