Päiväkirja - Maikki1, 24 helmi 18

Eilinen meni pieleen. Mässyttelin minkä ehdin ja alkoholiakin meni liikaa alas kurkusta. Viikonloput ei vaan suju. Aina on niin väsynyt olo, että nollaamiselle tuntuu olevan tarve.

Näytä dieettikalenteri, 24 helmikuuta 2018:
297 kcal Rasva: 4,65g | Prot: 23,05g | Hh: 39,31g.   Aamiainen: Pakastevadelmat (Makeuttamattomat), Kaurapuuro, Vadelma Mehukeitto, Rasvaton Raejuusto 0,2%, Mustikka, Maitokahvi. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Onnistuisiko tänään tehdä toisin? 👍🏻 
24 helmi 18 jäseneltä: J0hQ
✋ täällä myös meni ihan syöpöttelyks eilen. Ensin pähkinöitä ja irtokarkkia. Sen jälkeen sipsiä ja karkkia vähän lisää. Kolmen tunnin mättämisen jälkeen oli pakko kysyä miksi.  
24 helmi 18 jäseneltä: Suvi-Tuulia
Totutuista tavoista ei hetkessä pääse eroon. Missä tuo syöminen ja juominen tapahtuu, kotona? Yksin vai seurassa? Entäs jos lähtisit kävelylle/leffaan/uimaan/jonkun kanssa kahville&höpisemään? 
24 helmi 18 jäseneltä: J0hQ
minä oon antanut itselleni armoa viikonloppuisin.. viikot menen aika tiukilla ja sitten viikonloppuna vähän rennommin...ei tietenkään sovi kaikille enkä ite ihan överiksi vedä kuitenkaan...  
24 helmi 18 jäseneltä: Ancaha
Kiitos kommenteista. Tänään vedin lounaan jälkeen överiherkut, illalla menen vielä ulos syömään. Mutta alkoholin yritän pitää tänään minimissä. Viikonloppuisin tosiaan olen tottunut "palkitsemaan" itseni työviikosta ruualla, silloin ei ahmimisella ole rajoja. Siitä olis päästävä eroon. No ensi viikolla on taas uusi mahdollisuus, olen edistynyt muuten hurjasti vaikkei tuloksia vielä näykään. 
24 helmi 18 jäseneltä: Maikki1
Mulla irtonamin ja suklaapatukoitten mässyttämiseen auttoi vaan se, ettei niitä osta kotiin. Jotain hyvää kotona on, mutta ne on sitten suunniteltu ja laskettu päivän kaloreihin. Tuntuu, että mitä terveellisemmin syö ja liikkuu, sitä vähemmän alkoa tekee mieli. Tsemppiä! 
24 helmi 18 jäseneltä: LiisaJo
Tsemppiä Maikki1 👍🏻 on arvokasta huomata ne syyt jotka johtaa herkutteluun. Voisit kokeilla pieniä muutoksia, kerrasta lopettaminen jos tuntuu mahdottomalta. Esim. 2 pullaa kolmen sijaan. Tai 200g karkkia 400g sijaan. Silloin et kuitenkaan jäisi herkuttelusta paitsi. 
24 helmi 18 jäseneltä: J0hQ
Kuulostaa niin tutulta, noin tapahtui minullakin useiden vuosien ajan. Minun ratkaisuni oli kysyä itseltäni: "Onko tällaisessa työssä mitään järkeä, kun palautumiseen ei riitä mikään?" Tulin siihen tulokseen, että ei ole. Niinpä vähensin aluksi työtuntejani ja nyt lopulta olen siirtymässä kokonaan freelanceriksi. Tiedän, ettei tietenkään ole kaikille mahdollista. Minun kohdallani ratkaisun on mahdollistanut kaikenlaisen kulutuksen totaalinen karsiminen. Mitä vähemmällä perheemme tulee toimeen, sen vähemmän meidän tarvitsee kuluttaa itseämme oravanpyörässä. Tsemppiä kaikille ja aurinkoista viikonloppua! 
24 helmi 18 jäseneltä: Vimmainen
No worries, kyl se siitä rupeaa homma etenemään ;) 
24 helmi 18 jäseneltä: chili233
Yksi motivaatio alkoholin vähentämiseen on yöunet, nukun huonosti kun olen ottanut ja olen entistä väsyneempi. Myös maha menee sekaisin, nämä kun muistaisi sinne Alkoon mennessä. 
25 helmi 18 jäseneltä: Maikki1

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Maikki1


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.