Päiväkirja - Pehmotassu, 05 maalis 18

Hei te viisaammat ja kokeneemmat. Mistä te tiedätte itsellenne sopivan kalorimäärän? :-) Minä lasken kaloreita ja niillä kyllä pitäisi paino tippua mutta mitäs tapahtuu jos liian vähillä kaloreilla on? :)

Näytä dieettikalenteri, 05 maaliskuuta 2018:
1170 kcal Rasva: 42,58g | Prot: 100,04g | Hh: 97,73g.   Aamiainen: Elovena Puuro. Lounas: Sämpylä, Broilerikeitto. Päivällinen: Kukkakaaligratiini, Kuha, Pirkka Tonnikalapalat Vedessä, Rainbow Salaattijuustokuutiot, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat). Välipalat/Muut: Pakkasmarja Marjamix, Rainbow Maustamaton Rasvaton Rahka, Valio Arki Raejuusto, Auringonkukansiemenet (ilman Kuoria), Omenat (Gala), Maitokahvi. lisää...


Kommentit 
Fs laskee sulle ihan hyvän määrän päivän kaloreiksi, kannattaa laittaa oma aktiivisuus todellisen aktiivisuuden mukaiseksi. Liian vähän ei kannata syödä, aiheutat kropalle ongelmia, paino saattaa jumia tai jopa nousta. Myös väsyt kitudieettiin ja helpommin repsahdat takaisin vanhaan. 
05 maalis 18 jäseneltä: J0hQ
Okei. Olen sellainen perusliikkuja mutta työ on fyysistä joten päivittäiset kalorit on laskettu melko korkeaksi miun mielestä siis 😏 siksi tätä mietiskelinkin.. kiitos J0hQ! 
05 maalis 18 jäseneltä: Pehmotassu
Fs huomioi tosiaan päivän kaloreihin jo kalorivajeen. Itse syön vähällä aktiivisuudella sen mitä FS ehdottaa ja toimii ihan hyvin. Ainakin kannattaa syödä melko lähelle ehdotettua. 😊👍🏻 
05 maalis 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Pehmotassu


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.