Päiväkirja - mademoiselle.noir, 11 huhti 18

Argh, ensimmäiset normaalit kuukautiset kapselin poiston jälkeen ja unohdin kuinka paljon nää oikeesti sattuu 😩
Maanantaina menkat ei näkyneet ainakaan plussana painossa mutta nyt jäätävä väsymys nostelee päätään ja esti lähtemästä salille.

Katsotaan jos laittaisin lapsen pyörän taakse istumaan ja polkaisisin jonnekin jotta liikuntaa tulisi kuitenkin tänään saatua. Ulkona myös ihana ilma. ☀️☀️

Näytä dieettikalenteri, 11 huhtikuuta 2018:
1560 kcal Rasva: 51,75g | Prot: 87,53g | Hh: 179,89g.   Aamiainen: Leipäaitta Retkieväs, Myllyn Paras Pikakaurahiutale, Vadelmat, Tuorekurkku (Kuorittu), Valio Oltermanni 17%, Dulano Kalkkunanfileeleike, Flora Kulta. Lounas: Punasipuli, Naapurin Maalaiskananpojan Kanapekoni, Perunat (Suolaa lisätty, Keitetty), Freshona Baby Carrots, Duc de Coeur Haricots Verts, Pirkka Kaura Kasvirasvasekoite 16%. Päivällinen: Milbona Quark & Yogurt Blend, Banaanit. Välipalat/Muut: Leipäaitta Retkieväs, Keitetty Kananmuna, Flora Kulta, Dulano Kalkkunanfileeleike. lisää...
1829 kcal Harjoitus: Lepo - 13 tuntia ja 30 minuuttia, Nukkuminen - 10 tuntia ja 30 minuuttia. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kurkumalattea joka aamu niin säryt lähtee. En käytä nykyään enää särkylääkkeitä kun kk-kivutkin siedettävällä tasolla. Tietty ruokavaliokin voi mulla vaikuttaa mutta kurkumajuomastani en uskalla luopua edes kokeeksi. Kurkuma-inkivääri- mustapippuri-sekoitus siis lattena tai aamukahviin - jos sairauksia niin sopivuus kannattaa vähintäänkin googlata. 
11 huhti 18 jäseneltä: Pottu72
Täytyypä laittaa testiin! Kiitos. :) 
12 huhti 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
mulla ainakin pyöräily/kävely helpottaa kuukautiskipuja... ja oikeastaan kaikkeen pieneen kolotukseen... :) 
12 huhti 18 jäseneltä: Ancaha
Mulla kaikki mahdollinen mahakipu ottaa todella voimakkaasti selän päälle kun yksi nikamista on hieman väärässä kohdassa (melkein 20 vuoden takainen auto-onnettomuus). Yritän sitten minimoida kipua ettei selkä tekisi puolikuntoiseksi. 
12 huhti 18 jäseneltä: mademoiselle.noir

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.