Päiväkirja - lakkanen, 12 huhti 18

Mitä mä teen väärin? 😧 syön 1500-1700kcal (tavoite 1700, kun aktiivisuus töissä on pääsääntöisesti nolla), käyn päivittäin 3km lenkillä, nukun 8 tuntia, iltapalan syön klo 19-20, vettä juon vähintään 2 litraa. Tällein puolentoista kuukauden jälkeen lähinnä itkettää tilanne.
75,4 kg Tähän mennessä pudotettu: 0 kg.    Vielä jäljellä: 15,4 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 12 huhtikuuta 2018:
1195 kcal Rasva: 29,73g | Prot: 76,06g | Hh: 106,89g.   Aamiainen: Maitokahvi, Keiju Laktoositon Kasvirasvalevite 70%, Menu Ruistassu, Paistettu Kananmuna, Snellman Voileipäkinkku. Lounas: Maitokahvi, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Juvenes Aurinkokuivattutomaatti-Juustokastike, Juvenes Kalkkunan Fileepihvi. Päivällinen: Myllyn Paras Tumma Makaroni, Knorr Ruskeakastike, HK Viljaporsaan Lihasuikale Maustamaton. Välipalat/Muut: A. Le Coq Olut. lisää...
Painonnousu 1,4 kg viikossa

2 Kannattajaa    Kannatus   

21 - 40 (41)
Kommentit 
En tiedä. Lähinnä vituttaa ja ärsyttää ja myönnän etten juuri tällä hetkellä ole mitenkään hirmu vastaanottavaisessa tilassa. Lähinnä itkettää ja masentaa. Ois tässä vähän niinku opparinkin teko ja valmistuminen työttömäksi edessä nii tää rupee olemaan ny kamelinselkä sit.. 
12 huhti 18 jäseneltä: lakkanen
Voi olla hyvä herätellä aineenvaihduntaa lisäämällä kaloreita hetkellisesti, esim viikko. Ite nostin ~2000-> ~2300, painossa tapahtu pientä nousua, mut nyt kun tiputti taas kcal alas, lähti meneen kivasti alaspäin. Yks vois olla et heittäis parina päivänä pidemmän lenkin ja pitäis vastaavasti vapaapäivän parina päivänä, jos ajankäytön kans kirraa. Ja heittäisin ne leivät kans helv***iin 😁 
12 huhti 18 jäseneltä: valiini
Hyvin olet jo saanut painoa alas että elä hermostu. Jos keskiarvosi päivälle on 1545 Niin voisit kokeilla sitä 1700 per päivä, alussahan paino usein nousee mut jo viikon kieppeillä pitäisi lähteä alaspäin jos säästöliekki ei ole kovin tiukassa. Jotain tommosta säästöliekki hommaa voi nimittäin olla. 
12 huhti 18 jäseneltä: ritulissu
Hei kuule, sullahan on kuitenkin mittarin mukaan paino tippunut jo mukavasti! Syöt säännöllisesti ja reippailetkin! Onnittele itsesi hienosta saavutuksesta, myös opintojen loppuun saattamisesta! En tiedä minkälainen lähtötilanne sulla syömisten kans on ollu, mutta osaat syödä säännöllisesti ja terveellisesti! Kiitä itteäs myös siitä! Kiinnitä huomio niihin pieniinkin positiivisuuden muruihin mitä sulla tällä hetkellä on kuten tuossa yhdessä kuvassa oli nuita pajunkissoja 😊 Ja ruokatottumusten muutokset ei käy niin nopeasti, et anna sillekin aikaa. Ei sitä rahkaakaan kannata hampaat irvessä ruveta syömään. Tsemppiä sulle! 
12 huhti 18 jäseneltä: lintujohanna
energiankulutuslaskurin mukaan kulutat 1956 kaloria kun aktiivisuutesi on kevyt työ eikä lainkaan vapaa-ajan aktiivisuutta. siitä fs sitten laskenut sulle -200kalorin vajeen eli sitten tulisi syödä juuri tuo 1700 kcal/pvä. kuitenkin laskuri laskee kulutukseksesi 2257 kaloria niinä päivinä kun teet kevyttä työtä ja jonkin verran vapaa-ajan aktiivisuutta eli sinun tapauksessa tuo 3km lenkki. sinuna siis söisin lenkkipäivinä enemmän! jos keskiarvolta syöt 1500kaloria päivässä, on se liian vähän jos kuitenkin teet viikoittain kevyttä työtä ja käyt lenkeillä.  
12 huhti 18 jäseneltä: karkkikarkki
Kannattaa myös treenata lihaksia vaikkapa kotosalla, varsinkin niitä kehon isoimpia, reisiä, pakaraa, selkää, vatsaa jne! Itse olin kokenyt tämän hyödylliseksi ja auttaa muokkaamaan kehoa itselleni miellyttäväväksi:)! Esimerkiksi pinterestistä tai youtubesta löytyy hyviä nopsia kehonpaino treenejä jos kiinnostaa. Saattaa auttaa jos tuntuu että paino jumahtaa paikoilleen, muista myös mittailla! 
12 huhti 18 jäseneltä: ESH98
mä en laske ns.kaloreita..syön järkevästi ja sopivasti..tää fatsecret näyttää että syön n.1300-1500kcl päivässä ja se tuntuu riittävältä...kävelyä n.1-2tuntia viikossa.Painoa tippuu n.kilo viikossa 
12 huhti 18 jäseneltä: hemppa.salminen
Jos ei välitä syödä rahkaa, niin herneproteiinirouhe on kans ihan kiva vaihtoehto. Sitä voi lisää vaikka jogurttiin, puuroon tai vaikka leipätaikinaan. Mä kans oon koittanu panostaa proteiineihin ja leipä on jääny paljon vähemmälle. Kyllä sitä tulee välillä syötyä, mutta ei enää läheskään niin paljoa ko joskus ennen. En ala sen kummemmin neuvoo, koska kauheen yksilöllistä, mutta proteiineihin kannattaa kyllä oikeesti satsata. Sit voi aina ottaa proteiinijauhetta myöskin. Jos ei haluu käyttää heraa, on monia kasvivaihtoehtojakin. :)  
12 huhti 18 jäseneltä: Maan.matonen
mulla sama ongelma kuin aloittajalla, mulla on raskas työ, siksi sali jääny vähemmälle, mutta aina kun pääsen meen. Eilenkin salilla 1h45min rääkkii (pyörä, juoksumatto, soutu 1km ja crostreineri) tänään 6,8km lenkki (nopeutta n.10km/h) ja silti painoa tuntuuu tulevan lisää :/ Syön säännöllisesti ja kasviksia enemmistö ja kalaa/kanaa... 
12 huhti 18 jäseneltä: ritva83
Teetkö nyt opinnäytetyötä ? Jos, niin neuvoisin, että jätät FS:n sivuun siksi ajaksi. Turhaa stressata tämmöisillä asioilla samanaikaisesti. Eri asia on ruokailun säännöllisyys tietysti, tarkoitan lähinnä nyt painon seurantaa tai laihduttamista. Ymmärsin aiemmasta kommentistasi, että nyt on raskasta muutenkin. 
12 huhti 18 jäseneltä: HRai
samaa mieltä kuin HRai. ja stressikin voi estää tuloksia tulemasta. kannattaa keskittyä ihmeessä nyt oppariin ja jatkaa terveellisesti syömistä sekä lenkkejä, mutta olla vahtaamatta kaloreita ja painoa. 
12 huhti 18 jäseneltä: karkkikarkki
Mulla on aina raskasta ja vähintään sata asiaa yhtäaikaa menossa :P Tosiaan joo, tässä ois kuukausi aikaa kasata opinnäytetyö ja valmistua. On ollu syöpätapausta lähipiirissä ja sun muuta. Tää ruokien punnailu ja kalorien laskeminen on vaan pitkästä aikaa tuonu tervettä vaihtelua ja menny harrastuksesta ni tulee olemaan kyllä tosi vaikeaa vähentää 
12 huhti 18 jäseneltä: lakkanen
Pitäis ehkä ottaa mittanauha käyttöön, jospa mulla onkin alkanu vaan jalkojen lihakset kasvaa ny lenkkeilyn myötä 😂 😂  
12 huhti 18 jäseneltä: lakkanen
Kun lasket poltetut kalorit pitäis syödä 500kcal vähemmän. Eli jos poltat 2500kcal syödä pitäisi 2000kcal muuten keho menee säästölle 
12 huhti 18 jäseneltä: netaria
Noh. Nyt pitäisi sit päättää, laskeakko vai nostaakko kaloreita. Yksi sanoo yjtä ja toinen toista 😁 jotenkin ärsyttää, kun kaikkialla toitotetaan kuinka helppoa painon pudotus on, kulutat vaan enemmän ku syöt. Noh ei ny näytä siltä 😂 
12 huhti 18 jäseneltä: lakkanen
No, me nostajat ollaan vähemmistöä 😂. Tiedän, että täällä about kukaan ei ymmärrä näitä "syö riittävästi" kommentteja 🙄😝 
12 huhti 18 jäseneltä: J0hQ
Testailin erilaisia laskureita ja ne antoi kaikkea 1500 ja 2000 kcal väliltä 😂 
12 huhti 18 jäseneltä: lakkanen
Jos sulla nyt on jäänyt vähän päälle 1500 kcal, niin nosta niin että keskiarvo nousee 1700 kcal. Eli syöt vaikka 1650-1750 välillä, ehdotan. 
12 huhti 18 jäseneltä: J0hQ
Lakkanen; totta puhut välillä v#tuttaa ihan sairaasti, kun mitään ei tapahdu vaikka päällään seisois, se on tuskaa! Mitään vinkkejä mulla ei sulle ole muuta kun tää homma on otettava maltilla. Tsemppiä opinnaytetyöhön ja pidä pää kylmänä ;) 
12 huhti 18 jäseneltä: chili233
J0hQn ehdotus tuntuu järkevältä jos tosiaan syömiset jääneet ka 1545 kaloriin eli pitäisitkin tiukemmin kiinni 1700 kalorin saannista? Minäkin sitä mieltä että syö riittävästi mutta mikä sitten on riittävästi... Pieni mutta selkeä nälkä pitäisi mun mielestä olla ennen ateriaa ja vastaavasti aterian jälkeen pitäisi olla kylläinen (+30 min koska kylläisyys tulee viiveellä). Tää ihan mun maalaisjärjellä että ei voi laihtua/syö liikaa jos ei ehdi olla nälkä ennen ruokaa.  
12 huhti 18 jäseneltä: Pottu72

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - lakkanen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.