Päiväkirja - mike1one1, 24 huhti 18

Kerta kerralta pumpin liikesarjat tuntuvat tutummilta. Sykkeet ja kalorien kulutus vaan ei ole sitä mitä siltä odotan, toivottavasti alkaa lihasmassa kasvamaan ja rasvamassa pienenemään. Tarttiskohan lisätä painoja..??
Tänäänkin oli kyllä hetkiä milloin piti laskea tanko alas ja ravistella käsiä.
Mutta kun oli hetken huilannut (tullut kotiin) tuntui että voisi vetää uuden sarjan?

Näytä dieettikalenteri, 24 huhtikuuta 2018:
2176 kcal Rasva: 66,72g | Prot: 152,12g | Hh: 232,68g.   Aamiainen: Fazer Alku Vadelmainen Kaurapuuro, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Arla Ingman Ingmariini Merisuola, Wursti Extrapalvikinkku, Fazer Puikula Täysjyväruis, Kotimaista Suomalainen Jääsalaatti, Fast Sports Nutrition Hera80 Vanilla, Pirkka Päärynäjuoma, Rainbow Smoothie Hedelmät Ananas-Mango-Papaija. Lounas: Nutrilett Smooth Caramel Bar, Fazer Puikula Täysjyväruis, Kotimaista Suomalainen Jääsalaatti, Arla Ingman Ingmariini Merisuola, Wursti Extrapalvikinkku, Maitokolmio Profit Proteiinivanukas Toffee. Päivällinen: Uncle Ben's Välimeren Riisi, Kariniemen Kananpojan Ohuen Ohut Fileepihvi, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%. Välipalat/Muut: Kotimaista Suomalainen Jääsalaatti, Atria Saunapalvi, Arla Ingman Ingmariini Merisuola, Fazer Puikula Täysjyväruis, Omena (Granny Smith), Fast Sports Nutrition Naturally High Protein Liquorice. lisää...
3033 kcal Harjoitus: Les Mills BodyPump - 1 tunti ja 4 minuuttia, Apple Health - 22 tuntia ja 56 minuuttia. lisää...

9 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Lihasmassaa kasvatettaessa pitää sun lisätä energiamäärää 500 - 1000 kcal ja treenata kunnon painoilla niin että lihaksissa tuntuu. 💪 Body pump-tyyppinen treeni ei ole siihen tarkoitukseen riittävän tehokasta. Eli vastaus kysymykseesi: Lisää ihmeessä kunnolla painoja, nosta energiamäärää ja huolehdi riittävästä protskua määrästä. Tsemppiä treeneihin!  
24 huhti 18 jäseneltä: Tinkku
Thänx 
24 huhti 18 jäseneltä: mike1one1
Miksi kalorien kulutus ja syke ei ole sitä haluat? Ja jos sinulla on treeniohjelmassa liikaa kardiota se saattaa häiritä lihaskasvua varsinkin jos olet miinuksella kalorien suhteen. Tavallaan kokonaispakettissa on liikaa muuttujia ja niitä on vaikea hallita. Tuo on kokeneellekin treenaajalle hienosäätöä melkein koko ajan. Toiset onnistuu hyvin, valtaosa huonosti. 
24 huhti 18 jäseneltä: japolarhe
Oletan, että kun on hyvässä kunnossa, palautuminen on nopeaa eikä ole treenien jälkeen ihan poikki. Pidätkö yhtään lepopäiviä? 
24 huhti 18 jäseneltä: J0hQ
Lepopäiviä tulee iltavuoropäivinä, aamulla ’ei ehdi’ lenkille, uimaan, kuntosalille... Seli seli... 😃 
25 huhti 18 jäseneltä: mike1one1

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mike1one1


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.