Päiväkirja - EiKuulu-Sulle, 18 kesä 18

45 minsaa taas heiluin ton perkeleen kanssa. Tuntuu hyvälle jälkeenpäin mut ei ole kyllä helppoa rapakuntoiselle. Joka kerta se vähän kyllä helpommalle tuntuu.

Näytä dieettikalenteri, 18 kesäkuuta 2018:
1118 kcal Rasva: 65,96g | Prot: 61,81g | Hh: 62,68g.   Aamiainen: Coffee with Milk. Lounas: Kotimaista Kasvissosekeitto, Herkkutilan Parhaat Perhe-Edam, Wursti Rosvopaisti, Vaasan Täysjyvän Taika Täysjyväkaura, Pirkka Suomalainen Lehtisalaatti Ruukussa, Cucumber. Päivällinen: Atria Grillisalaatti Sinappi, Lidl Mozzarella, Järvikylä Basilika, Young Green Onions, Red Tomatoes, Apetit Pinaatti, Pirkka Kananmuna, Wilhelm Perinteinen Makkara. Välipalat/Muut: Järvikylä Basilika, Wilhelm Perinteinen Makkara, Lidl Mozzarella, Apetit Pinaatti, Pirkka Kananmuna, Atria Grillisalaatti Sinappi, Red Tomatoes, Young Green Onions. lisää...
2175 kcal Harjoitus: Kahvakuula - 45 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 15 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

16 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Jotenkin tuntuu että edellinen punnitukseni loukkasi jopa osaa kommentoijista täällä, anteeksi siitä. Päivät jolloin merkkaan ruokia ylös merkkaan aivan kaiken. Päivät jolloin ei ole merkintöjä on niitä jolloin en merkkaa mitään. Pakko välillä ottaa lomaa tästäkin sovelluksesta ja ottaa iisisti. Muuten menee mulla täysin ylisuorittamiseksi ja näännytän itteni niinku viime syksynä. Haluan vaan olla terveempi ja voimakkaampi joku päivä tulevaisuudessa. Yks isoimmista haaveista on oppia ampumaan jousipyssyllä ja sitä varten tarvitsen voimaa ja kestävyyttä yläkroppaan. 🏹💪 Tätä tavoitetta kohden kuljen omaan tahtiin ja yritän ottaa rennosti kehoa ja mieltä kuunnellen.  
18 kesä 18 jäseneltä: EiKuulu-Sulle
Täälä porukka välillä keskittyy vähän liikaa muiden neuvomiseen, kun jokainen on yhtäkkiä oman elämänsä personal trainer ja ravintoterapeutti, eli ei kannata ottaa itteensä. Tsemppiä sulle tavoitteen saavuttamiseen! 😊 
18 kesä 18 jäseneltä: ccooll
Joo näinhän se on. Kiitos tsempistä! Pikkuhiljaa vaan omaan tahtiin etenen tässä, yksi askel ja parannus elämäntavoissa kerrallaan. Ite ainakin olen semmonen nautiskelija että välillä on pakko antaa itelle lupa löhöilyyn ja herkutteluunkin. Jaksaa sitten taas paremmin suorittaa treenit ja syödä oikein.  
18 kesä 18 jäseneltä: EiKuulu-Sulle
Niin se on, kun postaa ettei paino laske, mitä teen väärin jne, niin saa paljon vinkkejä. 😄 Kun ollaan vieraita toisillemme, ruokapäiväkirjaa tulee tutkittua. Itsekin olisin sanonut pelkkien kalorien perusteella, että syö enemmän, mutta mistäs sitä arvaa, että rennomman syömisen päiviäkin on. Neuvoista voi poimia sitten sopivat, jos haluaa. Omasta mielestä kiva ravistella vähän omia tapoja, edes ajatuksen asteella. 
18 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Kahvakuula on ehkä tehokkain yksittäinen treeniväline mitä maa päällän kantaa :) 
19 kesä 18 jäseneltä: Black__Eagle
Joo on se kyllä hyvä. Ja mukavan monipuolinen. Mietin välillä onko toi 6 kg vaan vielä vähän liian painava itelleni joihinkin liikkeisiin.  
19 kesä 18 jäseneltä: EiKuulu-Sulle
Jos jaksat heilua kuulan kanssa 45min niin se on ennemminkin liian kevyt ;) Kun voimaa tulee lisää niin perusliikkeille vaan painavampaa kuulaa. 
19 kesä 18 jäseneltä: Black__Eagle
Oh dear 😅 Sanottasko että esim sumo kyykky 6 kilolla on ok mut osa käsille käyvistä kuten sivulle ojennus on melko murhaa tolla 6lla.jospa hommais kevyemmän ja painavemman kuulan vielä lisäksi.  
19 kesä 18 jäseneltä: EiKuulu-Sulle
Toinen vaihtoehto voisi olla säädettävät käsipainot. Antaa enemmän mahdollisuuksia kuin yksittäinen kuula. Kuulan on muutenkin hyvä olla riittävän painava, koska se osaltaan myös pakottaa kiinnittämään huomiota tekniikkaan ja sitäkautta myös kehittää nopeammin. 
20 kesä 18 jäseneltä: Black__Eagle



Painohistoria - EiKuulu-Sulle


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.