Jaahans... tänään oli testipäivä ja tein keto pastaa... ei ollut minun makuuni eli ei tällä reseptillä mene jatkoon. Nämä on keittämällä tehty. Edelliset tein uunissa ja muistelisin (... täytyy tehdä uudestaan ja varmistaa... ) että ne oli parempia. No mutta täyttäviä oli kyllä, eli en jaksanut syödä annoksesta kuin puolet. Huomenna sitten lounaaksi jäi loppusatsi. Naudan jauheliha ja sipulia näiden kanssa ruokana. Suppilovahverot jäi tällä kertaa kaappiin kun ei viitsi niitä joka päivä syödä.
|
1315 kcal
|
Rasva: 94,15g | Prot: 63,94g | Hh: 49,09g.
Aamiainen: Kania Remoulade, Pirkka Luumu Tomaatti, Luumut, Jäävuorisalaatti, Savuhovi Murea Ylikypsä Uunikinkku, Cocovi MCT-Öljy, Rainbow Luomuvoi, Kahvi, Kananmuna (Kovaksi Keitetty). Lounas: Kahvi, Biofood Parapähkinä. Päivällinen: Marabou Premium 86% Cocoa, Sipulit, Oliiviöljy (Ekstraneitsyt), Parmesanjuusto (Kova), Pirkka Sokeroimaton Tomaattiketsuppi, Bergmann Naudan Jauheliha 10%, Keto pasta. Välipalat/Muut: Vadelmat, Lidl Mansikka ( Pakaste), Mustikka, Flora Vispikerma, Vohvelit. lisää...
|
|
Kommentit
🤤Millä reseptillä teit pastan? Leikkasitko käsin vai vetelitkö koneen läpi?
10 loka 18 jäseneltä: chili233
|
Kaulin uudelleen käytettävän leivinalustan välissä ohueksi levyksi taikinan. Pizzaleikkurilla vetelin sitten ohuiksi siivuiksi. Ohjeen voin kirjottaa huomenna 😊
10 loka 18 jäseneltä: KittaS
|
Onko sellainen taikina olomuodoltaan että vois vetää pastakoneen läpi? Ja kiitos näin etukäteen reseptistä🤗
10 loka 18 jäseneltä: chili233
|
Tässä resepti näihin. Itse pidin vähän mauttomana ja rakenne kanssa olis voinut olla vähän erilainen minun makuuni ... kasassa pysyi kyllä hyvin... 2 annosta Kananmuna, mantelijauhe reilu dl (=n.56 g), psyllium rkl, ksantaani tl, ripaus suolaa.
Kuivat ainekset sekoitetaan hyvin keskenään ja sitten lisätään kananmuna sekaan. 1-2 min kiehuvaan veteen sen jälkeen kun on tehnyt nauhaa niistä.
11 loka 18 jäseneltä: KittaS
|
Toinen mitä olen aikaisemmin kokeillut on tämä. Minusta tämä oli parempi. 125 g tuorejuustoa, 4 munaa, 1/2 dl psylliumia. Sekoita munat ja tuorejuusto keskenään. Lisää psyllium ja anna tekeytyä 10 min. Voitele leivinpaperiarkit 2 kpl ja levitä toiselle seos. Laita toinen arkki sitten seoksen päälle ja painele tasaiseksi ohueksi levyksi. Jätä kahden leivinpaperin väliin, jotta pinta ei tummu uunissa. Paista 10 min 150 asteessa.
11 loka 18 jäseneltä: KittaS
|
Aattelin kokeilla näistä yhdistettyä versiota vielä kokeilla. Ja jos ei parane niin valitsen itse kyllä tuon viimeisen vaihtoehdon. Siinä rakenne jäi paremmaksi ja niinkuin makukin... resepti on täältä: http://hiidenuhmankeittiossa.blogspot.com/2012/01/tuorepastaa-kananmunasta-uunissa.html
11 loka 18 jäseneltä: KittaS
|
Kiitos ohjeista ja vinkkilöistä🤗het kun hyvä aika rupean teistaileen. jollakulla oli täällä kuva konjac rootsista tehdystä pastasta, jossa tosi minimi hh:t mut oli sairaan kallista niin olisi mukava kokeilla tehdä itse😊
11 loka 18 jäseneltä: chili233
|
Ei mitään... Mulla ainakin on niitä kuvia myös täällä. Siitä yhdestä paketista riittää kahteen ateriaan minulla ainakin ja säilyvyys on hyvä. Käytän niitä silloin kun ei jaksa tai ole aikaa tehdä ruokaa... hyvä nuudelin korvike
11 loka 18 jäseneltä: KittaS
|
Mä oon tehnyt tota hiidenuhman uuniversiota. Karkealla psylliumilla tuli yllättävän kuohkeaa, en muista oonko kokeillut hienolla, kyllä kai. 🤔
11 loka 18 jäseneltä: J0hQ
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|