Päiväkirja - petri s, 23 tammi 19

Ylläpitoa

Näytä dieettikalenteri, 23 tammikuuta 2019:
466 kcal Rasva: 13,73g | Prot: 51,46g | Hh: 30,86g.   Aamiainen: Keitetty Kananmuna, Maitokahvi, Oululainen Reissumies, Skyr Suolainen Kinuski. Välipalat/Muut: Njie Propud Vanilla. lisää...

40 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (24)
Kommentit 
Hyvin pidetyltä näyttää 😘 
23 tammi 19 jäseneltä: LadyLazarus82
kiitos, kananmunia kuluu edelleen enemmän kuin laki sallii🙃 
23 tammi 19 jäseneltä: petri s
WOW 😎 ei näy läskiä 🧐 
23 tammi 19 jäseneltä: nagikata
Olen melko tyytyväinen rasvan osalta, vielä kun saisi vauhdin kaivettua jostakin esille😂 
23 tammi 19 jäseneltä: petri s
Mä näin tosi outoa unta ja luulen, että tämä kuva oli (osa)syynä. 😅🙈 Hyvältä näyttää! 👍🏻😊 
23 tammi 19 jäseneltä: J0hQ
Jos sulla oli aamulla poskilla punaa, se oli hyvä uni silloin. 😂 
23 tammi 19 jäseneltä: japolarhe
kiva kuulla 😀näillä +50 vuosilla tuntuu rasvan tiristäminen entistäkin vaikeammalta, mutta juokseminen, lihaskunto 50% hiilarit, rasva 20 jotain ja proteiineja n30% toimii hyvin minulla.  
24 tammi 19 jäseneltä: petri s
No mutta kroppahan on parempi kuin monilla 20vee 👌  
24 tammi 19 jäseneltä: LadyLazarus82
pääkin luulee vielä olevansa 20v mutta joskus todellisuus lätkäisee märällä rätillä naamalle 😂 
24 tammi 19 jäseneltä: petri s
😂  
24 tammi 19 jäseneltä: LadyLazarus82
Sama vika. 😂 Toisaalta jossain määrin häiritsevää on se esim illanistujaisissa et kerää ikäistäsi seuraa vaan nuorempaa kun pitää harrastaa vaikkapa small talkkia tai muuta jutskailua. Myös satunnaisilla ravinteli illoilla huomaa sinua jututtaa nuoremmat mutta ei vahingossakaan sua vanhemmat.  
24 tammi 19 jäseneltä: japolarhe
😂 Pitää jatkossakin pysyä poissa ravintoloista. Lenkkipoluilla ja maratoneilla saa kyllä olla ihan rauhassa😂 
24 tammi 19 jäseneltä: petri s
Mäkin vedän puoleeni itseäni huomattavasti nuorempaa seuraa (johtuu siitä et näytän kuulemma ikäistäni nuoremmalta ja omasta mielestä siks et pukeudun ja käyttäydyn ei aikuismaisesti 🤣) mutta sitten oon nuorison seurassa et WTF mistä ne puhuu 😝😂😂😂 toisaalta hirmu monet oma ikäset on tylsiä 😜 mä oon 36 ja viime vuonna mua pyysi treffeille 23vee poika 😳 ihan kauheeta kun ite pidän just ikäistäni vanhemmista miehistä 😘 
24 tammi 19 jäseneltä: LadyLazarus82
allekirjoitan tämän että aika monet noin samassa iässä olevat ovat melko tylsiä kun puhuvat vain vaivoistaan😁 No mä vuorostani puhun helposti vain juoksemisesta😃 
24 tammi 19 jäseneltä: petri s
Ehkäpä se seura on minullakin vakiintunut tavallaan siihen uomaan mitä tunnen olevani ja minkälaista ihmistä tulee juttelemaan. Se on vaan joskus häiritsevää kun seura on pääsääntöisesti keskiarvona sellaista kolmekymppistä. Olkoonkin niin että ikä on vaan numeroita. Mutta tämähän on vaan mun päänsisäinen ongelma.  
25 tammi 19 jäseneltä: japolarhe
Tuohon vatsaan liittyvää unta olen minäkin joku yö katsellut. Aamulla en enää muistanu, millanen se uni oli, mut tähän kuvaan se jotenkin liittyi. 😂😂😂 
25 tammi 19 jäseneltä: Neiti Kevät
Mä taidan olla aika erakko, kun lähinnä tapaan ihmisiä vain töissä. Kaikenikäisten kanssa on kiva keskustella, parisuhdemielessä tietysti ikä jossain määrin alkaa merkata. Alle 4-kymppisiin ei oma pää taivu, mun ikäiset tai vanhemmat on usein liian konservatiivisia.  
25 tammi 19 jäseneltä: J0hQ
Tohon jää 7 vuotta (?) sopivan tiukka rajaus 😎 Täytyy kyllä myöntää että omaan myös tuollaisen introverttisen erakkoluonteen ja tiedostamatta tai tietäen rajaan sosiaalista kanssakäymistä mutta joskus sieltä sentään putkahtaa se ADHD extroverttiys. Ehkä olenkin enemmänkin tuota mutta tarvitsen sen dopamiinini työstä tai juoksulenkiltä tai sitte sieltä ihmisten parista.  
25 tammi 19 jäseneltä: japolarhe
Mun työt, etenkin päätyö on erittäin vahvasti ihmisten kanssa olemista, hyvin intensiivisesti. Mun sosiaalisuuskiintiö ylittyy jo ihan arjessa. Hyvät vuorovaikutustilanteet toki myös voimauttavat. Mut on liki nollaintressi lähteä vapaalla paikkoihin ihan vaan tutustumaan ihmisiin, jonkun muun syyn takia toki. 
25 tammi 19 jäseneltä: J0hQ
Hei tämähän motivoi vatsalihastreeneihin jatkossakin😀 
25 tammi 19 jäseneltä: petri s

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - petri s


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.