Päiväkirja - LadyLazarus82, 08 helmi 20

Onko kukaan katsonut sellasta sarjaa kun secret eaters? Ihan uskomaton 😳

Näytä dieettikalenteri, 08 helmikuuta 2020:
2000 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Miltähän kanavalta tulee? Itse ihmettelen täällä hengenvaarallisesti lihava ohjelmaa jossa kalorit lasketaan 1200 per päivä. Onko se kellekkään terveellistä???  
08 helmi 20 jäseneltä: ritulissu
Oon katsonut youtubesta, oon kattonut myös sitä hengenvaarallisesti lihava siinäkin ne ihmiset syö järjettömästi. Kai se 1200kcal dieetti on ok kun se tehdään lääkärin valvonnan alla 
08 helmi 20 jäseneltä: LadyLazarus82
minä olen sitä mieltä että ne laihtuisi vaikka 2000kcal päivässä! kuitenkin normaalisti ne söisi varmaan 10 000 
08 helmi 20 jäseneltä: viikateakka
Mäkin katsoin sitä tubesta jossain vaiheessa 😳 Ihan käsittämätöntä miten harhaisia ihmiset voivat olla omasta syömisestään. Ymmärrän kyllä ettei kaikkea syömäänsä aina pistä merkille, mutta monessa jaksossa ihmetellään miksi paino ei laske samalla kun joka päivä haetaan pikaruokaa ja syödään useampi suklaapatukka välipalaksi. 
08 helmi 20 jäseneltä: elomil
hyvä ohjelma mutta niinkuin elomilkin sanoi että ihmiset on nykyään niin harhaisia oman syömisensä suhteen (niin itsekkin olin pitkään).  
09 helmi 20 jäseneltä: TomFiN85
Jaksaa vaan hämmästyttää että voiko oikeasti syödä tuolleen ja on sitten ihan kujalla et paino nousee 😳 itse kun olen lihonut niin aina tietänyt että se johtuu siitä että syön liikaa/väärin ja aina ”mukava” morkkis sitten ollut 😑 nyt kun oon laihistellu niin jos mitään ei tunnu tapahtuvan niin morkkis taas 😂 oon miettiny et pääsenköhän siihen pisteeseen et voin syödä normaalisti ja paino pysyy samoissa lukemissa ja voinko sallia herkku päivän välillä ilman tunnon tuskia 🤔 Ja juu onhan se 1200kcal ihan älytön semmoselle joka on syönyt jotain 10 000 kaloria päivässä 🙄 kai sille on joku selitys mitä ei oo sitten tarkemmin kerrottu 🤨 
09 helmi 20 jäseneltä: LadyLazarus82
LadyLazarus82 = Itse olin ainakin ihan pihalla omasta painostani. 🤔😑🙄 Painavimmillani luulin olevani 20-25kg kevyempi ja hyväkuntoinen vaikka tosiasiassa fakta oli, että tilanne oli aivan eri. Olen joutunut tekemään paljon aivotyötä että olen saanut edes osittain realiteetit oikein. 
10 helmi 20 jäseneltä: TomFiN85
Kyllä mä ymmärrän että voi olla epärealistinen näkemys itsestä ja kunnosta ja tietysti ruokavaliosta, ihmettelen vaan että miten vähän tietämystä on asioista jos syö esim. viis kertaa viikossa roskaruokaa ja välipalat on suklaata, makeisia ja sipsejä ja sitten ihmettelee että miksi ei laihdu?  
10 helmi 20 jäseneltä: LadyLazarus82
Voihan se tietty olla jotenkin kulttuurisidonnaista tuossa ohjelmassa 🤔 Niin monilla näyttää olevan sama kaava syömisessä ja outoja käsityksiä esim. siitä mikä on terveellinen määrä kasviksia. Jossain jaksossa oli nainen joka hukutti salaattinsa kastikkeeseen ja oli kärttyinen siitä että hänelle on sanottu ettei salaattia "lasketa" ja sitä saa päällisineen syödä miten paljon haluaa. Ehkä näillä ihmisillä ei sitten ole ollut alun alkaenkaan käsitystä ravinnosta. Tosin mikä minä olen arvioimaan kun elin itsekin vuosia nuudelisipsipaahtoleipäkokis-linjalla ja kuvittelin että kaikki on ok. 
10 helmi 20 jäseneltä: elomil
Ladylazarus82 = Juu se on kyllä jännää, että ihmetellään kun ei laihdu tuolla ruokavaliolla 🤣😅😅 
10 helmi 20 jäseneltä: TomFiN85
Riippuu varmasti ihmisestä onko 1200 ok vai ei. Mulla on ihan ohjauksen alla ”määrätty” 1300 kcal, mutta mulla onkin pieni bmr. 1300 kalorilla oon siis liikunnat huomioon otettuna n500 miinuksella. Salit ja muut liikunnat. Tuloksena -8kg rasvaa mutta lihasta lähtenyt vaan 400 grammaa. 
11 helmi 20 jäseneltä: Millikoo

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - LadyLazarus82


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.