Uunituoretta soodaleipää, tälläkertaa kanelisen mausteista, kun eilinen oli pääsiäismakuista sitruksella
|
2158 kcal
|
Rasva: 57,88g | Prot: 152,83g | Hh: 193,10g.
Aamiainen: Karamelli wheymo. Lounas: Kivikylän Kotipalvaamo Lähipossun Sisäfileepala, Kara Kookosmaito, Kotimaista Keittojuurekset, Rainbow Parsakaali-Kukkakaali-Porkkana, Porkkanat, Peruna (Kuorineen). Päivällinen: Kotimaista Rasvaton Raejuusto, Rahkasta soodaleipä, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Knorr Lasagnette, Rahkasta soodaleipä. Välipalat/Muut: Keisari Dark, Rainbow Sulatejuustoviipaleet 6%, Myllyn Paras Hiivaleipäjauho, Pakkasmarja Mustaherukka , Whey'mo Protein Shake Creme Caramel, Banaanit, Kananmuna, Efko Herkkukurkut. lisää...
|
|
Kommentit
Reseptiä halukkaille, tein ämeriikkalaisella ohjeella niin on aiemmin keskustelussa olleita kuppimittoja... Laitoin nyt kumpaankin versioon kahta erilaatuista vehnäjauhoa, mutta varmaan toimisi passelisti muillakin:
1 kuppi sämpyläjauhoja
1 kuppi puolikarkeita vehnäjauhoja
1 tl suolaa
0.5tl ruokasoodaa
1rkl sokeria (ei kyl välttämättä tarvii)
1 rkl voita
1 kananmuna
1 kuppi hapanmaitotuotetta (kreikkalainen jogurtti, rahka toimii hyvin, piimälle tarvii himpun lisää jauhoja)
Haluamiasi sattumia ja mausteita (1 rl sitruunankuorta, kuivattuja marjoja, siemenii/pähkinöi, viimeisessä kanelia ja piparkakkumaustetta 🤪)
Noh ohjeeseen:
Uuni lämpiämään 180 C
Sekoita kuivat aineet + voi kulhossa
Sekoita märät aineet kulhossa
Sekoita märät ja kuivat aineet keskenään
Taikina jää märäksi ja tahmeaksi
Tarvittavan määrän jauhoja kanssa siirrä uunipellille ja möyhennä leivän muotoon
Viillä pintaan kuvio/halkeama
Paista 180C noin 35 min tai kunnes tikkutestaus tulee puhtaana ulos
05 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
|
Jos tekee maustamattomalla rasvattomalla rahkalla ja noilla jauhoilla, niin leivän 1/20 osa = järkevän kokoinen siivu on 60-70 kcal
05 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|