Eilisen koekeittiön tuotoksia, ei ehkä kaikkein näyttävin, mutta onnistuminen silti. Raparperihyydyke, 11kcal/kpl ja makua enemmän kuin päällepäin uskoisi. Kaveriksi vielä vähän maustamatonta jogurttia...
|
2977 kcal
|
Rasva: 93,41g | Prot: 219,52g | Hh: 291,56g.
Aamiainen: Raparperihyydyke, Sportlife puuro. Lounas: Raparperihyydyke, SportLife Nutrition Whey80 Vanilla + Stevia, X-Tra Maustamaton Rasvaton Rahka, Atria Kevyt Jauheliha 9,5%, Rainbow Vihannessekoitus, Rainbow Gnocchi Kuviopasta, Myllyn Paras Tumma Makaroni, Kevytgratiini. Päivällinen: Rypsiöljy, Rainbow Sulatejuustoviipaleet 12%, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Kotimaista Kevytmaito 1,5%, Kotimaista Kevyt Ruokakerma, Atria Naudan Parempi Jauheliha 10%, Kananmuna, Rainbow Parsakaali-Kukkakaali-Porkkana, Kotimaista Peruna-Sipulisekoitus. Välipalat/Muut: Oatly Mansikkajäätelö, Arla Lempi Islantilainen Jogurtti 3%, Ålands Mejeriet Luonnonjogurtti, X-Tra Maustamaton Rasvaton Rahka, Kotimaista Moniviljarinkula, Rainbow Vehnämuroke, X-Tra Edam Viipaleet 16%, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Jauhelihakeitto. lisää...
|
|
Kommentit
Resepti menee näin:
500g raparperia
700ml vettä
1tl vaniljasokeria
1 rkl maissitärkkelystä
0,5 limen tai sitruunan mehu ja kuori
8 liivatelehteä (tai vastaava määrä muuta hyytelöimisainetta)
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
Pilko ja keitä raparperi kunnes pehmenee riittävästi. Lisää vaniljasokeri ja pieneen tilkkaan kylmää vettä lisättynä maissitärkkelys.
Lisää liivatelehdet ja sekoita kunnes kokonaan liuenneet.
Kaada vuokaan/annosvuokiin (käytin metallisia muffinivuokia) ja hyydytä jääkaapissa.
Veikkaan että maku paranee vielä lisäämällä pienen hyppysellisen suolaa, niinkuin makeissa resepteissä yleensäkin. On todella kirpeä, joten jos haluaa vähän taittaa sitä voi lisätä lisää sokeria
24 touko 21 jäseneltä: Santtu21
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|