Päiväkirja - Merkkari78, 04 heinä 21

Kerätäänkö tsemppauslista miksi laihduttaminen kannattaa? Eli mitä muutoksia olet elämässäsi huomannut kilojen karisemisen myötä? Mä olin eilen ekaa kertaa suppailemassa tälle vuodelle ja voi kuinka helppoa laudalla olikaan olla. Tasapainon ylläpitäminen oli paljon helpompaa 😊 Lisäksi olen ollut huomaavinani, että helteillä jaksaa paljon paremmin olla.

34 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tälläkin pudotuksella huomaa jo unien parantuneen. Ja liikkuvuus / ulottuvuus on parantunut, esim sohvan alle karanneen esineen noukkiminen on helpompaa.  
04 heinä 21 jäseneltä: magiste
Nimenomaan helteet ei tunnu missään, uni tulee heti ja on sikeää unta, jaksaa jaksaa jaksaa aivan erilailla kun ennen. Ja miehisyyden puolesta, niin kanki on kova💪, ei mikään puoliheijari😅ja pituuttakin löytyi reilusti lisää😛👌. Tässäpä näitä muutama mitä äkkiä tuli mieleen. 
04 heinä 21 jäseneltä: Enonmies
Mä jaksan hölkätä jo ihan kohtuullisen pitkiä lenkkejä. Ja vaatteet ku vaatteet näyttää hyvältä päällä. Ja toki ilman vaatteitakin näyttää hyvältä. 😎 
04 heinä 21 jäseneltä: petra.maula
Se että voimat ei häviä, niinkuin kaikki aika usein puntilla väittää. Nyt kun oma paino on sen 15kg vähemmän alkaa nuo liikuttelussa olevat kilot jo kuullostamaan omaan korvaankin jo kelvollisilta.  
04 heinä 21 jäseneltä: Santtu21
Jaksaa paremmin, uni on parempaa, selvästi pirteempi muutenkin. Vaatteet istuu tosiaan paremmin päälle, ihana ollu huomata kun vanhat kesämekot on taas hyviä päällä eikä kinnaa joka suuntaan😄 nyt aattelin ostaa serkun häihin uuden mekon ja sekin on ihanaa ja jännittävää. Luulen, että jo nyt on enemmän vaihtoehtoja kuin aikasemmin.  
04 heinä 21 jäseneltä: böbble
Ostat vaatteen sovittamatta ja se sopii täydellisesti, kuin tehty sulle. Virkeä olo ja vaikka herkuttelut joskus sallitaan niin arkeen on ihanaa palata. Varsinkin aamupalaa odotan innoissani. Salillakin jaksan tehdä. Ennen ihan ahdisti kävellä(paniikkikohtaukset) mutta nyt kun syön oikein niin ahdistus on tiessään ja juoksen 3km(milloin vaan haluan voin ja pystyn mennä). Helteillä ei ole niin tuskaa(huonomminkin on ollut).  
04 heinä 21 jäseneltä: Jenzu95
Just toi tasapainon merkittävä paraneminen on ollu mulle isoin juttu! Ja se ettei hengästytä jatkuvasti. Astmaoireet on kadonnu, nukun paremmin ja arkiliikunta on oikeasti sitä mitä sen kuuluu olla, eikä naama hiessä jäytämistä! 
05 heinä 21 jäseneltä: sksaa
Helteillä olo tosiaan paljon mukavampaa! Lisäksi kaikki liikkuminen on helmpompaa ja mielekkäämpää, ei ole makkarat liikkeiden tiellä ja happi riittää. Arkiliikunnasta puhumattakaan, esim pääsee kyykkyyn ja vielä omin avuin ylös. Nivelrikko-oireet helpottaa!! Ja onhan ylipainosta useita terveysriskejä etenkin vuosien lisääntyessä.... kahvijäätelöä kuiteski tekis mieli🤣 
05 heinä 21 jäseneltä: siiri11
Pystyn liikkumaan ilman kipuja. Liikkumisesta on tullut siten yksi niistä asioista joista saan iloa. 
05 heinä 21 jäseneltä: simplii86
kyllä se niin kokonaisvaltaisesti vaikuttaa, jaksaa paremmin, särkyjä vähemmän, elämä on helpompaa kun löytää vaatteita ja kenkiä helpommin  
05 heinä 21 jäseneltä: maar.tai
Lanneselän vaivat hävisivät runsaan parinkymmenen liikakilon myötä. Aiemmin oli vaikeaa istua matalaan autoon ja nousta sieltä. Myös noidannuoli iski tuollon vähän väliä, vaan ei enää normaalipainoisena. 
05 heinä 21 jäseneltä: swgasp
Loppuu turha puhina ja ähkiminen kun sitoon kengän nauhoja tai kömpii autosta.  
05 heinä 21 jäseneltä: teemu.takio
Mulla suurin ilo ollu se,et mä jaksan kävellä. Syntymässiraat jalat meinas laota alla ja kepit uhkakuvana. No nyt kyl jaksaa paremmin ja se kävely tuntuu jopa kivalle! 
06 heinä 21 jäseneltä: sun_aurinko
Itsevarmempi olo, parempi mieliala! Jalat jaksaa kantaa monta tuntia ja sen myötä tuntuu että maailma avautuu, kun voi suunnitella erilaisia reissuja ja retkiä. Vaatteiden osto onkin hauskaa ja kivaa ^^ Tyytyväinen olo itseen, kun huolehtii omasta terveydestä ja ehkäisee elintapasairauksia. Kestää näitä helteitä paremmin! 
07 heinä 21 jäseneltä: elxu
Onpa ollut Ihana lukea teidän viestejä ❤ Kyllä se laihduttaminen tai elämäntaparemontti vain kannattaa aloittaa heti eikä viidestoista päivä 😅 
09 heinä 21 jäseneltä: Merkkari78

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Merkkari78


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.