Päiväkirja - Riqnna, 08 heinä 21

Oho, jo 1kg tippunut kolmessa päivässä 😳 Toivottavasti tasaantuisi tästä, imetyksen vuoksi ei ole tarkoitus mitään hirmu kovaa tahtia pudotella tai vetää vähillä kaloreilla. Varmaan kyllä nesteitäkin mukana näin aluksi. Oon syönyt noin 2000kcal eikä ole tarvinnut nälissään olla (no okei ehkä näin vanhana iltasyöppönä meinaa nukkumaan mennessä nälkä kolkutella 😅).
130,5 kg Tähän mennessä pudotettu: 1 kg.    Vielä jäljellä: 41,5 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 08 heinäkuuta 2021:
1970 kcal Rasva: 68,40g | Prot: 127,37g | Hh: 210,72g.   Aamiainen: Mansikat, Myllyn Paras Kaurapuuro, Alpro Greek Style Strawberry Raspberry. Lounas: Valio Eila Kevyt Maitojuoma, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Fetajuusto, Lasagne Lihalla. Ennen päivällistä: Kurkku, Kirsikkatomaatit, Oivariini Vähärasvaisempi, Atria Lauantaimakkara, Valio Polar 15%, Vaasan Taika Täysjyväkaura, Valio Eila Kevyt Maitojuoma, Kahvi, Fast Sports Nutrition Nax Crispy White Choco. Päivällinen: Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae , Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Lasagne Lihalla. Iltapala: Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Banaanit, Valio Polar 15%, Oivariini Vähärasvaisempi, Fazer Puikula Täysjyväruis. lisää...
Painonpudotus 4,2 kg viikossa

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kyllä se siitä tasaantuu, nyt aluks varmasti tippuu nopeasti nesteitä ja kaikkea muuta pois😊 ja jos syö monipuolisesti nii ei imetyskään siitä varmaan häiriinny🤔 mäkin oon iltasyöppö joten oon jakanu mun päivän syömiset niin, että syön vielä illalla yleensä täyttävästi ettei pääse nälkä yllättää.  
08 heinä 21 jäseneltä: böbble
@böbble Juu niimpä 😊 Vauva on vasta puolivuotias eikä kiinteät oikein vielä maistu, siksi tärkeää ettei maito lopu. Ainakaan vielä en ole huomannut mitään negatiivista vaikutusta, joten tällä tiellä jatketaan 🙂 Oon myös yrittänyt jättää tarpeeksi kaloreita illaksi ja testailen minkälaisella iltapalalla nälkä pysyy poissa. Maitorahka hedelmillä tai marjoilla on ollut aika hyvä kombo! 
09 heinä 21 jäseneltä: Riqnna

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Riqnna


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.