Päiväkirja - Riqnna, 17 elo 21

Tää ei näytä varmaan kovin houkuttelevalta, mut hyvää! 🤩 Mansikkaa + banaania + Fazerin voimakaurajauhetta sekaisin ja rahkan kylkeen. Jos mössöstä haluu kevyempää niin banaani pois. Ja tietty mitkä vaan marjat käy.

Näytä dieettikalenteri, 17 elokuuta 2021:
1806 kcal Rasva: 60,76g | Prot: 144,45g | Hh: 162,81g.   Aamiainen: Fazer Alku Korkeakuituinen Voimakaurajauhe, Chiquita Banaani, Mansikat, Pirkka Rasvaton Mieto Maitorahka. Lounas: Valio Oltermanni 17%, Oivariini Vähärasvaisempi, Fazer Puikula Täysjyväruis, Like Meat Like Chicken Bites, Valio Eila Kevyt Maitojuoma, Felix Talon Salaattikastike, Kurkku, Tomaatit, Salaatti, X-Tra Parsakaali-Vihannessekoitus, Rypsiöljy. Ennen päivällistä: Valio Eila Kevyt Maitojuoma, Kahvi. Päivällinen: Valio Eila Kevyt Maitojuoma, Rainbow Raejuusto 2%, Peruna (Kuorineen), Munakasrulla. Iltapala: Oivariini Vähärasvaisempi, Valio Aamupala 5%, Fazer Täysjyväpaahtoleipä, Lohilo Cookie Dough. lisää...

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Oon laittanu n. 100g mansikkaa,100g banskuu ja 15g (3rkl) jauhetta. Jauhe tekee mössöön jännän rakenteen ja on makuna tosi mieto. Kuituja tässä jauhemäärässä 6,3g ja tuntuu sopivan mun mahalle. 
17 elo 21 jäseneltä: Riqnna

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Riqnna


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.