Päiväkirja - teemurrr, 04 syys 21

Tähän saakka olen ilolla laittanut kierrätykseen tai hävittänyt vaatekaapista isoksi käyneitä vaatteita. Ensimmäisen kerran tuli vastaan tilanne että joku rakkaista rakkain vaate on liian suuri ja en vaan raaskisi luopua. Yli kymmenen vuotta palvellut nahkapuku on liian väljä. Vain toinen motoristi täysin voi ymmärtää mitä tuntemuksia liittyy nahkapukuun. Keväisin aina on jännitetty saako puvun jälleen sopimaan päälle ja oikeastaan yksi motivaation lähde painon pudotukseen on ollut juurikin kesäksi nahkapukuun mahtuminen... ei auta itku markkinoilla. Ehkä tämä syksy vielä tällä puvulla mennään mutta ensi vuonna päälle tulee uusi puku.

Näytä dieettikalenteri, 04 syyskuuta 2021:
2493 kcal Rasva: 93,30g | Prot: 135,19g | Hh: 237,17g.   Aamiainen: Vaasan Taika Moniviljapaahtoleipä, Keitetty Kananmuna, Kahvi, Mustikka, Mansikat, HK Ohuen Ohut Broilerinfilee, Myllyn Paras Kaurapuuro, Tuorekurkku (Kuorineen), Lidl Hummus Classic, Milbona Rasvaton Raejuusto 0,2%, Paprika (Punainen). Lounas: Balsamico, Primadonna Extra Neitsyt Oliiviöljy, Alesto Auringonkukansiemenet, Paprika (Punainen), Tomaatit, Järvikylä Jääsalaatti, Uunilohi, Keitetyt Porkkanat, Perunat (Suolaa lisätty, Keitetty). Päivällinen: Kotimaista Suomalainen Porkkana, Peruna, Tomaatit, Oululainen Jälkiuunipala, Balsamico, Järvikylä Jääsalaatti, Primadonna Extra Neitsyt Oliiviöljy, Lidl Hummus Classic, Milbona Feta. Välipalat/Muut: Perlenbacher Olut, Kahvi, Lidl Sondey Wholegrain Täysjyväkeksi, Milbona Rasvaton AB-Jogurtti Maustamaton, Crownfield Premium Muesli Luxury Fruit & Nut. lisää...
2252 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
I feel you. Mulla oli viime vuonna se tilanne, että ei mahtunut. Tänä vuonna ihan ok, toivottavasti ens vuonna liian iso asu. Mulla on tosin vain kankainen, kun en malttanut nahkaista ostaa, juurikin tämän jojoilun takia. 
04 syys 21 jäseneltä: Merkkari78

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - teemurrr


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.