Päiväkirja - sasusi, 28 tammi 22

Hitaanpuoleiseksi on mennyt, mutta kuitenkin lähti taas alaspäin.. kropassa tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia - en ole mittaillut ympäryksiä tai muuta, mutta huomaan kyllä, että ne hyvinkin solidit vatsamakkarat ovat muuttuneet ikäänkuin höttöisiksi.. eli alkavat sulaa pois.. kun itsellä kaikki läski kerääntyy juurikin tuohon mahan kohdalle niin ei voi olla kuin tyytyväinen..tai hitaan ja hitaan - vajaa kuukausi ja neljä kiloa on lähtenyt kuitenkin ja se on ihan hyvä tahti kilo/vko.. toivottavasti helmikuussa menee yhtä hyvin. Syöminkien puolesta ei ole ollut ongelmia minkäänlaisia.. olen totutellut kestämään 'nälkää' ja olen oikeastaan ihan tyytyväinen että tunnen niin - se on sitä ihan oikeaa näläntunnetta eikä vain mussutuksen kaipausta..

Näytä dieettikalenteri, 28 tammikuuta 2022:
1125 kcal Rasva: 38,24g | Prot: 76,36g | Hh: 117,47g.   Aamiainen: Nalle Pikakaurahiutale, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Valio Vadelma Mehukeitto (Sokeriton). Lounas: Keiju Kasvirasvalevite 70%, Kauraleipä, Makkarakeitto. Päivällinen: Makkarakeitto, Raejuusto (Rasvaton), Vaasan Ruispalat Ohut Herkku. Välipalat/Muut: Karviainen, Ehrmann Rahka, Valio Sokeriton Mehukeitto. lisää...
2279 kcal Harjoitus: Pyöräily (Kuntopyörä) - 20 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 40 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

25 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ite en ainakaan ole nälkää nähnyt kertaakaan tässä 8 kk aikana kun tätä projektia olen tehnyt. Totuttaa itsensä pikku hiljaa vähän pienempiin annoksiin ja kiinnittää huomiota siihen mitä suuhunsa laittaa, on ainakin mulla toiminut. Ei välipalaksi tarvi ottaa sitä suklaapatukkaa, vaan vaikka omenan. Eikä kahvin kanssa tarvi sitä pullaa, joku marie-keksikin maistuu yllättävän hyvältä tai jos sen pullan joskus tahtoo, niin miten olis puolikas. 
28 tammi 22 jäseneltä: heepoxx
jeps.. meikäläinen pysyttelee kaukana kyllä kaikesta makeasta nyt.. kun joku suklaa, karkki jäätelö tms on toistaiseksi ihan mahdoton ajatus koska niissä ei ole mulla koskaan löytynyt itsehillintää vaan saatan oikeasti ahmia vaikka litran jäätelöä. ison pussin karkkia jne eikä tee edes tiukkaa.. niissä itsellä ei ole mitään rajaa, joten nou nou... mutta eipä nyt niitä ole mielikään tehnyt - ukko saattaa napsaista kerran päivässä suklaata muutaman palan ( ja juu - meillä on suklaata ja karkkia ihan näkyvillä isot määrät), mutta mies on sellainen, että se yksi pala riittää. Itselle ei. Vaan aiheuttaa ihan hillitsemättömän syömisen.. joten pidän näppini kurissa enkä koske oikeastaan mihinkään makeaan paitsi ehkä johonkin hedelmään kerran päivässä.. nyt ei niitäkään kun ei huushollissa tällä hetkellä ole . Hatunnosto heille, jotka kykenevät pitämään makeansyömisensä kurissa ja tyytymään vähään. Itselle se ei onnistuisi.  
28 tammi 22 jäseneltä: sasusi
Hyvä sinä :) Itsekin olen miehesi tapaan "pari palaa suklaata" -tyyppi, mutta jos menee kaksi riviä päivässä, kaloreita siinäkin on. Nyt 3 viikon aikana olen syönyt 100g tummaa suklaata ja kolme konvehtia. Herkuilla olen omia mahaläskejäni kasvattanut, ja nyt niitä sitten tässä hävitetään. 
28 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
😃 
28 tammi 22 jäseneltä: Viv#
ei nyt ole mulla tarkoituskaan ole olla loppuelämääni ilman herkkuja - mutta nyt alkuun pidän näppini erossa - jos on juhlia niin toki otan palan kakku jne - en aio kieltäytyä - tosin nyt korona-aikana on helpompaa kun niitä juhlia ei ole.. hiihtolomalla muksut tulee kyllä käymään ja pakkasessa on jäätelöä, kakkua ja pari isoa purkkia on suklaapikkuleipiäkin odottamassa ja muutenkin aion tehdä herkkupurtavaa muksuille ja silloin tulee taatusti itsekin napsittua sitä ja tätä.. mutta katselen kaloreita kyllä silloinkin ja jos ylitse menee niin menköön.. yhden päivän herkuttelulla ei se paino nouse kuitenkaan. 
29 tammi 22 jäseneltä: sasusi
Mä en ookkaan kokeillu sitä appelsiini suklaa juttua 🤔 Täytyy sekin laittaa kokeiluun 😊 
29 tammi 22 jäseneltä: soinimarjut

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - sasusi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.