Päiväkirja - JäsenF, 28 tammi 22

Jollain oli kuva tällä Molkosanista pari päivää sitten. Onko teillä kokemuksia siitä, että se kiihdyttäisi aineenvaihduntaa?

Näytä dieettikalenteri, 28 tammikuuta 2022:
1515 kcal Rasva: 69,52g | Prot: 144,03g | Hh: 67,50g.   Aamiainen: Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Keitetty Kananmuna, Bellarom Cappucino Vanilla Flavour. Lounas: Pinaatti, Pirkka Tomaatti, Freshona Italian Style Seasoned Mixed Vegetables, HK Naudan Paistijauheliha 7%. Päivällinen: Borges Extra Virgin Oliiviöljy, Dulano Savustettu Maalaiskinkku Light, Ocean Sea Coctail Prawns Cooked, Peeled, Miyata Shirataki Spaghetti Style, Santa Maria Kookosmaito Light. Välipalat/Muut: Pirkka Tomaatti, Elovena Vehnälese, Pakkasmarja Mustikka, Milbona High Protein Strawberry, Foodin Kaakaonibs, Foodin Heraproteiini, Suomalainen Herukkasekoitus, Rahka, Risetti Pellavansiemen , Auringonkukansiemenet (ilman Kuoria). lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Seuraan. Muutkin aineenvaihduntaa kiihdyttävät valmisteet kiinnostavat. 
28 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen
Kokeilin 2 pv jotain muuta valmistetta. Se nosti verenpaineen järkyttäviin lukemiin. Onneksi tajusin mitata, kun alkoi järkyttävä päänsärky ja oli sellainen tärisevä olo. Tuon kokemuksen pohjalta en udkalla kokeilla enää ikinä mitään vastaavaa.  
28 tammi 22 jäseneltä: wadelma
http://karppi.ninja/forum/viewtopic.php?t=56545 Liekö sama tuote mitä etsit, itse en tuota ottaisi. 
29 tammi 22 jäseneltä: 610310
Minähän sen päivityksen laitoin. Oma kokemus, että tuo maitohappokäynyt heravalmiste rauhoittaa vatsaa ja ehkäisee turvotusta. Aineenvaihduntaan se tuskin auttaa - eikös se jokaisella ole yksilöllistä. 
29 tammi 22 jäseneltä: Kuuvapa
Okei, kiva kuulla Kuuvapa sun kokemuksia. Kovasti ne sitä aineenvaihduntaakin mainostaa ja ostin nyt kokeiluun.  
29 tammi 22 jäseneltä: JäsenF
Turvotuksen ehkäisy kyllä kiinnostaa. Olen 45 ja n. viimeisen parin vuoden ajan on ollut enemmän tai vähemmän turvonnut olo, luultavasti joku ikä + hormonijuttu. Aivan kuin ei riittäisi, että alavatsaan on kertynyt rasvaa, se on myös turvoksissa :( Ehkä kokeilen Valmarinia, sitä kun ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. 
29 tammi 22 jäseneltä: entinen perhonen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - JäsenF


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.