Päiväkirja - SasuK, 19 elo 17

Onneksi tänään ei ollut punnituspäivä. Piru saanut parina edellisenä päivänä pikkusormea, niin jo se vaatii koko kättä... Eilen kyllä kalorit pysyi reerassa, mutta niihin sisältyi 100g perunalastuja. Paino sen mukainen. Eli erään ystäväni kertoma kaloriteoria ei pidä paikkaansa... Hiilarit tuo tai siis ainakin vääränlaiset hiilarit tuo kehooni turvotusta ja sitovat nestettä antamatta mitään muuta hyvää, kuin hetkellisen hyvänolontunteen suussa. Nyt ei sitten enää yhtään keulita! Pysyy mentaalisestikin paljon parempi olo, kun ei tarvitse potea huonoaomaa tuntoa tai harmitusta syömisistä. Kyllähän tuo pois saadaan tuo ylimäärä, eikä se nyt niin iso nautinto ollut, etteikö siitä voisi taas pitkäksi aikaa luopua.

Näytä dieettikalenteri, 19 elokuuta 2017:
1437 kcal Rasva: 54,24g | Prot: 82,64g | Hh: 153,01g.   Aamiainen: Rainbow Mantelijuoma, Myllyn Paras Iso Täysjyvä Kaurahiutale, Valio Arki Rae, Voi. Lounas: Nektariinit, Graavilohi, Voi, SunSpelt Spelt-Täysjyvä Näkkileipä. Päivällinen: Valio Arki Rae, Kivikylän Kotipalvaamo Savumaukas Siivutettu Maalaispalvikinkku, Mama Riisinuudeli. Välipalat/Muut: Fast Sports Nutrition Protein Nix Crunchy Peanut, Pirkka Dark Mint Täytesuklaa. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mä oon huomannut saman. :/ Huonoista kaloreista tulee kaikkea tyhmää, hyviä vaikka söisin ylikin kaloreideni niin ei tunnu niin vaikuttavan. 
19 elo 17 jäseneltä: Cilatus

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - SasuK


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.