Päiväkirja - ShaQRi, 03 tammi 18

Töissä ruokailu meni toki ihan suunnitelman mukaan kun oli eväät sen mukaisesti , mutta kun tulin kotiin, oli uunissa makaroonilaatikko odottamassa , no siinä nälässä sehän maistui aivan taivaallisesta.... nooo huomenna on päivä uusi ... kävelyä tuli päivälle 2km 😫 onneks näitä toimistovuoroja ei ole montaa listassa ...
Huomenna aamun vois aloittaa kahvilla ja jugurtilla +marjoja. Ulkoilua ja sit tehdä sitä kasvispainotteista ruokaa , lapsi voi syödä makaronilaatikon loput ;)
Pitäs vaan aina olla ruuat valmiina tehtynä, ettei töiden jälkeen väsyneenä ja päästä nälkää yllättää , siinä tulee pahimmat repsahdukset ruokailussa.
Tahmeasti lähtee mut kyl tää taas tästä kun saa rytmin ... kait...

Näytä dieettikalenteri, 03 tammikuuta 2018:
1307 kcal Rasva: 70,45g | Prot: 61,26g | Hh: 99,75g.   Aamiainen: Rainbow Turkkilainen Jogurtti 10%, Puhdistamo Chia-Siemenet, Pakkasmarja Mansikka. Lounas: Saarioinen Härkäruukku. Päivällinen: Makaronilaatikko. lisää...
1444 kcal Harjoitus: Toimistotyö - 10 tuntia, Apple Health - 14 tuntia. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
jos sulla on noin nälkä niin selvästi tarviit sit töihin lisää ruokaa tai vettä. makaroonilaatikostakin saa vähä rasvasta ja kalorista helposti, ite oon vaihtanu makaroonin tummaan ja pyrin ostamaan/käyttämääm mah. paljon broitskun jauhelihaa 
03 tammi 18 jäseneltä: lakkanen
Mä piilotan kasviksia makaronilaatikon sekaan. Kukkakaali varsinkin katoaa hyvin laatikkoon 😇 https://www.kodinkuvalehti.fi/reseptit/kasvis-pastat-ja-risotot/vegaaninen-makaronilaatikko 
03 tammi 18 jäseneltä: Pottu72
Piti sanoa vielä että suurusteena käytän soijajauhoa ja vettä - en kaurakermaa. Meidän 'lapsille' tuo(kin) makaronilaatikko menee täydestä, eivät tosin ole nirsoja yhtään. 
03 tammi 18 jäseneltä: Pottu72
Ootko vähähiilarisella, vai miksi se makruloora oli huono vaihtoehto? :) 
03 tammi 18 jäseneltä: Cilatus
Mietin onko kahvi, jogurtti ja marjat vähän pieni aamupala? Mitä jos koittasit lähteä liikkeelle oikein tukevalla aamupalalla niin kylläisyys säilyy eikä nälkä lähde käsistä päivän mittaan :). Itse ainakin huomaan, että jos aamupala on liian pieni ja vähä-proteiininen, on nälkä jo parissa tunnissa. 
03 tammi 18 jäseneltä: Hanna.jii
Mä pyrin syömään kaksi kunnon ateriaa + mahdollisesti 1-2 kuppia kahvia lisäksi. Kunnon aamupala/lounas pitää nälän poissa helposti ainakin 6h. 
03 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Oon koittanut pitää niinä päivinä ruokailut suht kevyinä kun tiedän ettei kulutus tule olemaan huimaa ( kuten eilinen valvomo vuoro ja kävelyä se 2,5km ) mutta joo pitäisi olla joku välipala, koska ruoka rytmiin tulee niin isot välit ennen kuin pääsee kotiin.. muutenkin juuri toi ateria suunnittelu - painopiste pitäisi olla enemmän siel missä kulutus eli aamu-lounas ja iltaa kohden kevennellä. Mulla ei ole mitään diagnoosia paitsi vuosien varrella todennut että makaroni-riisi ei vaan sovi mulle, en tunne mitään rajoja niiden ahmimisessa, voin helposti puputtaa riisiä ja makaroni möhellystä puoli kattilaa ja sitten tuleekin nukkumatti ja hetken päästä sahara kurkkuun ja tuskan hiki.. Itsellä on iso riski diabetes 2. Sukurasite + ylipaino ja oli raskausajan db. Aikasemmin olen pudottanut ihan hyvän määrän kiloja vaan jättämällä ne pois ja syömällä kasvispainotteista ruokaa . Vähän samoilla yritän lähtee jälleen liikkeelle. Hyvin rasvapainotteiset ruuat ei taas myöskään sovi koska kolesteroli . Kauppakassin suunnittelu, eväiden teko ja iltaruuan valmistelu etukäteen kun saan pyörimään ja kevättä kohden kun lisää liikuntaa niin uskon pääseväni taas operaatiossa hyvin eteenpäin. Kiitos monista kommenteista! Ihanaa kuinka monta aktiivista käyttäjää täällä on nykyään , olen fattia käyttänyt 2012-2013 ensimmäiset kerrat ja sovellus ja porukka on parantunut huimasti vuosien saatossa ! 
04 tammi 18 jäseneltä: ShaQRi
Aamupalaan saa helposti lisää proteiinia, kuitua ja omega kolmosta chia-siemeniä lisäämällä. 
04 tammi 18 jäseneltä: koskelo
oi, kiitos kun mainitsit nuo chiasiemenet =) ! Kun tiedän että alkaa jossain vaiheessa tökkii ainaset raejuusto ja rahka ja muna aamupalalla!  
04 tammi 18 jäseneltä: vappupirkko
Oon chia-siemeniä laittanut ruokalusikallisen jugurttiin marjojen kera, pitää kyl hyvin nälkää :) Maitorahka tulee otsasta läpi, joten olen vaihtanut smoothiin rahkan tilalle turkkilaisen tai kreikkalaisen jugurttiin :) 
04 tammi 18 jäseneltä: ShaQRi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - ShaQRi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.