Päiväkirja - ShaQRi, 06 tammi 18

Eli ei hajuakaan määristä, kanaa , tabouleh salaattia, oreo milkshake, salaattia, leipää. Kevyt päivällinen Bagdad cafees. Suosittelen !

Näytä dieettikalenteri, 06 tammikuuta 2018:
1385 kcal Rasva: 81,95g | Prot: 66,14g | Hh: 98,52g.   Aamiainen: Munakas tai Munakokkeli. Lounas: Kaalisalaatti, Baresa Hummus. Päivällinen: McEnnedy Milkshake, Hummus, Kanafilee. Välipalat/Muut: Kaalisalaatti. lisää...
1558 kcal Harjoitus: Toimistotyö - 11 tuntia, Apple Health - 13 tuntia. lisää...

11 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Onpa mättö. Oreopirtelössä varmaan 1000 kaloria 
06 tammi 18 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
Todennäköisesti 😅 säästin päivän kalorit iltaan ... tai jotain ... 11h töitä + matkat, tuli tänään noita kilsoja töissäkin onneks reilut 8km. Huomenna maistuu kevyempi ruoka taas hyvältä kun on joku porkkana jota odottaa 😍 
06 tammi 18 jäseneltä: ShaQRi
Wau mitkä sapuskat 🤪 
06 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Pitää välillä nauttia ja joskus voi olla välillä hyväksi mättö päivä niin suoli lähtee taas toimimaan.. 😊 
07 tammi 18 jäseneltä: Mymyli
Oon niin monta kertaa aloittanut tän projektin ja ihan liian tiukalla kielletään kaikki meiningillä, ja sit Ku repsahtaa ni se repsahdusvaihe tupannut venymään viikosta useaan kuukauteen. Rennommalla asenteella jos lähtis tälläkertaa tätä hommaa vetää, välillä voi syödä rennommin jos pääsääntöisesti pysyy suunnitelmassa . ;) itse koen ottaneen jo plussaa siitä et koko viikonloppu meni ilman viiniä , joka normaalisti kuuluu vahvasti mun viikonloppu rentoutumiseen 😋 Tänään on taas eväänä jugurtti-mansikka-chia setti ja eilen syömättä jäänyt green curry chicken ateria. , aamu käyntiin kaurapuurolla ;) 
07 tammi 18 jäseneltä: ShaQRi
Mä meen just tommoisella rennolla otteella johon herkutkin kuuluu. 😊 Koitan nyt semmoista syömistä mitä voisin noudattaa pysyvästi, ja tuntuis toimivan. Hitaastihan tämä homma on edennyt, mutta ei mulla mikään kiire ole olekaan, eikä toisaalta mitään isoja määriä tiputettavaa. 
07 tammi 18 jäseneltä: Cilatus
Ja vielä pirtelöä lukuunottamatta , annos oli salaattia, kanaa ja sitten soosit olivat hummus, persiljasilppua jossa muutamia tomaatin yms palasia ja munakoiso-paprika härdelli ja neljäs oli italiansalaatti tyylinen herne-paprika jugurttiin sotkettua. Eli ei ollut riisiä , ranskalaisia , perunaa , leipää - sitä ohutta heikäläisten meni muutama palanen . Joten en noista kamalasti stressaa 😂 pirtelöt ei normaalisti kuulu edes tapoihini 😂 No huomen aamulla vaaka kertoo paljonko tuli takkiin ;) 
07 tammi 18 jäseneltä: ShaQRi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - ShaQRi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.