Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
272 kJ
3%
65 kcal
Rasvaa
4,30g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,300g
12%
Hiilihydraatit
5,20g
2%
Sokereita
2,10g
2%
Kuitua
1,1g
Proteiinia
0,90g
2%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 huhti 13 04.26 ap.
3%
GDA:sta*
(65 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (33%)
 
Rasvaa (61%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
65
Rasva
4,3g
Hh
5,2g
Prot
0,9g
Kohteessa 100 g on 65 kaloria
Kalorien jakautuminen: 61% rasva, 33% hh, 6% prot.

Luokkaan Apetit ja Keitot liittyvät:

Keittojuures
Savuporokeitto
Kasvissosekeitto
Kesäkeitto
Pinaattikeitto
Kalakeitto
  Näytä lisää tuotteita: Apetit Keitot

Lisää Apetit tuotteita:

Lohipyörykkä
Superior Triple Cheese
Superior Chicken Fajita
Opera Twist
Porkkana-Perunamuusi
  Näytä kaikki tuotemerkin Apetit tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keitot:

Tomaattikeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
Kana-Nuudelikeitto
Misokeitto
Kanakeitto
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

K-Ruoka Kaalikeitto
Kuljanka Goulash Hungarian Style Soup
Kartanon Kylmäsavukirjolohikeitto
Kartanon Pinaattikeitto
Via Jauheliha-Pepperonikeitto
Jalostaja Kermainen Riistakeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.